Mazda Motor Serbia

Beograd

Street
11000 Beograd

Radno vreme

Prodaja Servis
Mazda automobili
Pregled
Zašto odabrati Mazdu

Zašto odabrati Mazdu?

 

Naši automobili za firme nude veće vrednosti kod naknadne prodaje, impresivno nisku potrošnju goriva, niske emisije CO2, kratki rok isporuke i visoke standarde postprodajnog servisa.

 

Visoke vrednosti naknadne prodaje - zbog čega? 

Pouzdanost i kvaliteta izrade

 

Ponosimo se veštinom izrade koju ulažemo u izradu naših automobila. A naše opsežno i nezavisno testiranje pouzdanosti poslovnih automobila temelj je za kvalitet izrade naših automobila za kompanije. Taj kvalitet izrade jedan je od razloga niske cene vlasništva Mazda voznog parka.

 

Napredne specifikacije i sigurnost

 

Visok nivo opremljenosti naših automobila još je jedan razlog potražnje na tržištu kod naknadne prodaje. Napredne specifikacije kod Mazdinih automobila za kompanije dolaze kao serijska oprema. Sigurnosna oprema vodeća u razredu i konkurentni uslovi osiguranja rezultira time da naši automobili sporije gube na vrednosti u poređenju s poslovnim automobilima iste klase.

 

Dobra prihvaćenost i popularan dizajn

 

Važnost elegantnog dizajna naših automobila daje im trajnu dobru prihvaćenost i popularnost na tržištu kod naknadne prodaje - još jedan ključni faktor za odluku pri nabavci službenih vozila.

 

Niži troškovi za gorivo i niže emisije CO2 

Naši izuzetno efikasni motori i ekološke tehnologije smanjuju vaše troškove za gorivo i emisije CO2. Zato možete uvideti značajne uštede u troškovima tokom celog veka trajanja voznog parka, kao i velike finansijske pogodnosti za vozače službenih vozila.

 

Brza isporuka

Naš efikasni lanac distribucije omogućuje da vam vaš službeni automobil dostavimo u kratkom roku.

 

Brinemo se za postprodajni servis 

Bićete impresionirani kvalitetom našeg postprodajnog servisa. I dalje ćemo brinuti o vama i automobilima vašeg voznog parka dugo nakon što vam ih predamo. Naši partneri posebno su obučeni i stručni kako bi vašim automobilima mogli pružiti najbolju moguću negu. Naš odnos zato ne završava s danom kada vam predamo vaše automobile.

 

Obratite nam se 

Obratite nam se u vezi pomoći pri nabavci službenih vozila, saveta o finansiranju, oporezivanju i troškovima za celi vek trajanja.

Login