Mazda Motor Serbia

Beograd

Street
11000 Beograd

Radno vreme

Prodaja Servis

Predstavljamo Mazdu3, sportski hečbek s karakteristično izrađenom unutrašnjošću u čijem je središtu čovek.

 

Mazda3 Sport stvara utisak snažnog kretanja prema napred kroz svoj dinamičan oblik. Prelep izgled može zahvaliti našoj nagrađivanoj dizajnerskoj filozofiji ,KODO – Duša pokreta’; mišićava karoserija s izraženim konturama odražava snagu i fluidnost te pomaže ostvarinju dinamičnijeg iskustva vožnje u kojem ćete uživati. Snažni široki stav nagoveštava uzbudljivu vožnju i upravljivost. Spoljašnjost odražava energičnu napetost i osećaj ritmičnih pokreta koji zahteva pažnju.

 

Unutrašnjost Mazde3, u čijem je središtu čovek, izrađena je od vrhunskih materijala s posebnom posvećenošću detaljima. Impresivno prostrana, luksuzno redizajnirana kabina sa sportskim sedištima, električnom parking kočnicom, šavovima u boji i mekanim materijalima pružaju vam udobnost koja Vam je potrebna da biste uživali u vožnji. Novodizajnirana instrument tabla, kožom presvučeni upravljač s grejanjem i hromirani okviri ventilacionih otvora dodatno poboljšavaju izgled kokpita.

  • Karakteristična LED svjetla

   Karakteristična LED svetla

    

   Prepoznatljiva karakteristična LED svetla uključuju prilagodljiva duga svetla s funkcijom pranja, koja vam omogućavaju odličnu noćnu vidljivost, a da pritom ne zaslepljuju druge vozače. Dnevna LED svetla, prednja LED svetla za maglu, zadnja LED svetla i nova dinamična prednja LED svetla pojačavaju upadljivo karakterističan izgled Mazde3.

   Karakteristična LED svetla

  • Luksuzne metalik boje

   Premium metalik boje

    

   Nova premium metalik boja - Machine siva, u potpunosti odražava potragu za jedinstvenom lepotom kod mašina. Boja se nanosi pomoću tehnologije lakiranja TAKUMINURI i naglašava dinamiku i sportski dizajn.

    

   Našu strast za automobilima potpuno otelovljuje premium metalik boja, Soul crvena – duboka, intenzivno crvena boja koja zrači energijom emocija.

   Premium metalik boje

  • Novodizajnirani upravljač s grijanjem*

   Novodizajnirani upravljač s grejanjem

    

   Prostrana unutrašnjost Mazde3 u čijem je središtu čovek pruža savršeno vozačko okruženje, a sada je poboljšana i ergonomija kožom presvučenog upravljača i čvrst hvat upravljača sa smanjenim prekidačima i kućištem vazdušnog jastuka. Omogućava vozaču kontrolu nad audio sistemom, kontrolu vožnje, a takođe se i zagreva ubrzo nakon paljenja motora i tako održava toplinu vaših ruku za vreme hladnih zimskih dana.

   Novodizajnirani upravljač s grejanjem

  • Mazdini aluminijski naplatci

   Mazdine aluminijumske felne

    

   Novodizajnirane, elegantne 18-inčne aluminijumske felne pojačavaju utisak koji privlači pažnju. Mazdini aluminijumske felne izvanredno kombinuju stil i performanse, imaju jednu od najlakših konstrukcija u klasi i osmišljeni su da bi smanjili prenos buke s kolovoza i pojačali stabilnost.

   Mazdine aluminijumske felne

  Prikazani modeli možda nisu jednaki modelima namenjenim lokalnom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljašnje opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela. Prikazane cene su informativnog karaktera i ne predstavljaju obavezujuću ponudu.

  Login