Mazda Motor Serbia

Beograd

Street
11000 Beograd

Radno vreme

Prodaja Servis
Jaka stabilnost i ciljani izraz modela 2017 Mazda6 u novoj luksuznoj metalik boji – strojno sivoj

Do detalja dizajnirana sportska spoljašnjost i unutrašnjost u čijem je središtu čovek

 

Mazda6 Sedan dizajnirana je sledeći nit vodilju dizajnerskog jezika KODO – Duša pokreta, koji pronalazi nadahnuće i koristi se snagom i elegancijom divlje životinje u trenutku kad se baca na plen. Predstavlja kretanje u istinskom obliku. Od gotovo lebdećih obrisa karoserije i dinamičnog izraza do poboljšane udobnosti u unutrašnjosti, svaki je detalj Mazde6 Sedan pažljivo izrađen sledeći pristup u čijem je središtu čovek i tako izaziva emotivnu reakciju u svakome ko je vidi.

 

Kao što je vidljivo u izrazito prostranoj unutrašnjosti, usmerenoj na vozača, na novodizajniranom upravljaču, prednjoj konzoli u čijem je središtu vozač i ukrasnom panelu na instrument tabli, kao i sportskoj i snažnoj pojavi karoserije spolja, svaki detalj Mazde6 Sedan se pažljivo razmatrao pri izradi radi najveće udobnosti.

  • Sportska vanjština

   Sportska spoljašnjost

   Dizajn Mazde6 Sedan je progresivna evolucija naše niti vodilje dizajnerskog jezika KODO. Snažni stav i dinamična karoserija izazivaju osećaj iščekivanja radosti vožnje koja je pred vama. Oštrougaona prednja LED svetla daju automobilu dostojanstven izgled što pojačava snažnu sliku automobila na putu. Noću prednja LED i zadnja svetla prodorno osvetljavaju okolinu, čak i na najtamnijim putevma. Veliki 19-inčni naplatci dodatno poboljšavaju držanje modela Mazda6 Sedan.

   Sportska spoljašnjost

  • Unutrašnjost u čijem je središtu čovjek

   Unutrašnjost

   Unutrašnjost je izrađena od vrhunskih materijala i svrha joj je luksuzna udobnost. Svaka komponenta poboljšava vaš užitak u vožnji, od sedišta presvučenih kožom i audio sistema Bose® s 11 zvučnika do domišljato dizajniranog sistema Karakuri sedišta zahvaljujući kom je upotreba prostora prtljažnika pravi užitak. Model Sedan ima memoriju položaja sedišta vozača, električnu parking kočnicu i grejače zadnjih sedišta za hladnije dane. Prostrana kabina takođe nudi udobnost i užitak u vožnji na bilo kojoj udaljenosti.

   Unutrašnjost

  • Luksuzne metalik boje

   Premium metalik boje

   Proizveli smo novu premium metalik boju - Machine sivu koja potpuno odražava potragu za izuzetnom lepotom kod mašina, koju postižemo naprednom tehnologijom lakiranja TAKUMINURI. Na tragu dizajnerskog jezika Kodo - Duša pokreta, Machine siva naglašava dinamičan i osetljiv dizajn Mazde6 Sedan.

   Strast za automobilima Mazde potpuno otelovljuje premium metalik boja, Soul crvena – duboka, intenzivno crvena boja koja zrači energijom emocija.

   Premium metalik boje

  • Novodizajniran upravljač s grijanjem

   Novodizajniran upravljač sa grejanjem

   Cilj filozofije dizajna u čijem je središtu čovek koju promoviše Mazda jeste postizanje idealnog okruženja za vožnju. Stoga smo poboljšali udobnost hvata upravljača i smanjili prekidače i poklopac vazdušnog jastuka radi ergonomskih pogodnosti. Upravljač se zagreva ubrzo nakon pokretanja motora; tako da su vam ruke zimi ugodno tople.

   Novodizajniran upravljač sa grejanjem

  Prikazani modeli možda nisu jednaki modelima namenjenim lokalnom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela.

  Prikazane cene su informativnog karaktera i ne predstavljaju obavezujuću ponudu. Molimo Vas da tačnu cenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda partnera.

  Login