Mazda Motor Serbia

Beograd

Street
11000 Beograd

Radno vreme

Prodaja Servis
Splash
Bonus Mazda CX-5 i Mazda6
Mazda CX-3

Redoviti servis klima-uređaja

 

Ako vozite samo jedan sat dnevno, godišnje udahnete oko 150.000 litara vazduha. Obično taj vadzuh prolazi kroz sistem klimatizacije. Sistem klimatizacije kontroliše temperaturu i donosi svež vadzuh spolja. Ali vremenski uslovi, način vožnje i ucestalo korišćenje klima-uređaja utiču na stvaranje prljavštine i mikroba u sistemu. To može značiti da klimatizacija uzrokuje zdravstvene probleme, a vadzuh u vašem automobilu može biti nezdrav znatno pre nego što se oseti neugodan miris. Zbog toga bi trebalo da svoj sistem klima-urđeaja servisirate barem jednom godišnje.

 

Dubinsko čišćenje i dezinfekcija

 

Sistem čišćenja i dezinfekcije klima-uređaja Tunap airco well® uklanja bakterije i gljivice sa samog izvora njihovog nastanka - na isparivaču klima-uređaja i u kućištu filtera polena sa patentiranim efektom Tunap ‘splash’. Bakterije se ispiraju pomoću visokopritisnog mlaza i sve komponente se temeljno čiste.

 

Isparivač

 

Cena sa 20% popusta do 30. juna 2018 - 7.300 RSD

Filter kabine

 

Uz Mazdin originalni filter kabine koji zadržava čestice polena i prašine, možete da budete sigurni da je vadzuh koji kruži oko vas u vožnji svež i čist. Da li je tako i na vašoj Mazdi? Dođite kod nas, proverićemo i prema potrebi zameniti filter.

 

Filter

 

Cena (npr. Mazda3, Mazda6, CX-5: KD45 61 J6X) - 4.181 RSD

Login