Mazda Motor Serbia

Beograd

Street
11000 Beograd

Radno vreme

Prodaja Servis
Mazda parts

Mazda filteri za gorivo

Zdravlje vašeg motora zavisi od efikasnosti filtera za gorivo. Bez njega motor gubi snagu, smanjuje se ubrzanje i povećava potrošnja goriva - ili još gore, dolazi do potpunog kvara motora.

Filteri štite gorivo u motoru od prljavština i osiguravaju da čisto gorivo uvek teče ispravno. Zbog toga što gorivo prolazi kroz poseban filtrirajući papir, papir se tokom vremena začepi, postaje neefikasan i potrebno ga je zameniti.

Za najveću efikasnost potreban je papir visokog kvaliteta s velikom površinom i ispravne veličine i ispravnog broja pora. Upravo su takvi originalni Mazda filteri za gorivo: izrađeni su za Mazdine motore i imaju odličan kapacitet filtriranja, kao što je dokazano laboratorijskim testiranjima.

 

Filteri manjeg kvaliteta imaju vrlo slabu mogućnost pročišćavanja.

Uložili smo veliki napor i visoke standarde u razvoj Mazdinih originalnih delova i proces osiguranja kvaliteta. Stoga naše Mazda originalne filtere karakteriše vrlo nizak gubitak pritiska goriva. Originalni Mazda filteri za gorivo uklanjaju između 72% i 100% čestica. Filteri lošijeg kvaliteta uklanjaju samo između16% i 39%.

Posetite Mazda partnera za pomoć vezanu uz Mazda originalne filtere za gorivo.

Login