Mazda Motor Serbia

Beograd

Street
11000 Beograd

Radno vreme

Prodaja Servis
Mazda3
Prava i uslovi korišćenja
Izjava o privatnosti
Mazda u Srbiji
Cookies

Izjava o privatnosti

 

Mazda Austria GmbH, Ernst-Diez-Straße 3, 9020 Klagenfurt, Austria (u daljem tekstu: Društvo) brine o zaštiti Vaše privatnosti pri obradi Vaših ličnih podataka i svi lični podaci prikupljeni tokom poseta na našim internet stranicama obrađuju se u skladu sa važećim Zakonom o zaštiti ličnih podataka. Naša web stranica uključuje i veze (linkove) na druge internet stranice, čiji sadržaj nije pod kontrolom Društva. Društvo ne može prihvatiti nikakvu odgovornost za sadržaj unutar tih internet stranica.


Prikupljanje i obrada ličnih podataka

 

Prilikom posete našoj internet stranici, naš internet poslužitelj automatski beleži ime vašeg davatelja internet usluga, internet stranice s koje nas posećujete, internet stranice koje zapravo posećujete kao i datum i trajanje Vaše posete. Dodatni lični podaci pohranjuju se isključivo uz Vašu saglasnost, na primer u slučaju registracije, ankete, takmičenja ili izvršenja ugovora.


Korišćenje i dostupnost ličnih podataka

 

Mazda Austria GmbH koristiće prikupljene lične podatke u svrhu evidencije kupaca i marketinške i srodne svrhe, uključujući korisničku podršku i mogućnost informisanja o novim proizvodima i uslugama. Vaši podaci biće prikupljani, pohranjeni i obrađivani u skladu sa važećim zakonom, te će bit dostupni Društvu ili s njim povezanim društvima i mreži ovlašćenih partnera za potrebe marketinga i evidencije, uključujući korisničku podršku kupcima.


Dobrovoljnost sudelovanja

 

Mi bismo želeli koristiti vaše podatke kako bismo Vas obavestili o našim proizvodima i uslugama, ali i kada nam je bitno Vaše mišljenje. Naravno Vaše sudelovanje je potpuno dobrovoljno.


Sigurnost

 

Društvo koristi tehničke i organizacijsko sigurnosne mere kako bismo zaštitili podatke koje kontrolišemo protiv slučajne ili namerne manipulacije, gubitka, uništenja ili protiv pristupa neovlašćenih osoba.


Pravo na izmenu podataka

 

Imajte na umu: Mazda Austria GmbH zadržava pravo u bilo koje vreme uvesti promene u specifikaciji i opremi. Sve prikazane specifikacije mogu varirati i možda nisu dostupne u Srbiji.

 

Sledeći uslovi i odredbe vezane uz korišćenje fotografija sa mrežnih stranica www.facebook.com/MazdaSrbija


Uslovi i odredbe izdavanja i korišćenja Facebook Timeline Mazdine naslovne slike

 

- Dozvoljeno je menjati fotografije koristeći se funkcionalnostima aplikacije

- Dozvoljeno je menjanje i čuvanje fotografija na lokalni medij (tvrdi disk)

- Nije dozvoljeno dodavanje kopija fotografija pretećeg, klevetničkog i/ili uvredljivog sadržaja

- Nije dozvoljeno korišćenje fotografija u komercijalne svrhe

 


Pravila o poverljivosti podataka servisa za povezivanje linkova AddThis

 

Izvod iz pravilnika o poverljivosti podataka servisa AddThis na snazi od 07.05.2009.:

 

Koje podatke prikupljamo?

 

Tokom opšteg korišćenja stranica, usluga ponuđenih na stranicama ili druge upotrebe naznačene u nastavku, prikupljamo lične, demografske i podatke o preferencama, e-mail adrese i druge lične podatke ("Lični podaci") od svih korisnika i posetioca stranice. Svi korisnici moraju prihvatiti primenjive Uslove korišćenja objavljene na stranici.

 

Takođe prikupljamo određene podatke koji se ne mogu koristiti za identifikaciju korisnika i koje možemo ponuditi trećim stranama. Takvi ne-lični podaci obično uključuju zbirne podatke, preglede i druge podatke o korišćenju te mogu uključivati, na primer, statistiku o ukupnom broju korisnika, podatke vezane uz internet preglednike korisnika i uzorke korišćenja widget aplikacija. Prikupljamo i ne-lične podatke o IP adresama svih korisnika radi dijagnostike problema na našem serveru i radi administracije stranica.

 

Kada koristite stranice, možemo stvoriti "kolačiće" na vašem računaru da bismo vam olakšali korišćenje i održavanje korisničke sesije i možemo prikupiti lične podatke pomoću tih kolačića da bismo vas mogli identifikovati vezano uz ove stranice i pratiti vaše korišćenje stranica skladno ovim pravilima.

 

Svaki korisnik koji ostavi svoje lične podatke potvrđuje da je stariji/starija od 13 godina. U pravilu ne prikupljamo ni ne držimo lične podatke pojedinaca za koje znamo da su mlađi od 13 godina i niti jedan deo naše stranice nije namenjen tome da privlači osobe mlađe od 13 godina. Držimo do zaštite privatnosti deece. Stoga, ako saznamo da je korisnik mlađi od 13 godina, preduzećemo mere da se lično podaci tog korisnika izbrišu iz naših baza podataka i korisnik spreči u daljem korišćenju stranica.

 

Celi tekst pravila o poverljivosti podataka potražite na http://www.addthis.com/privacy

Login