Mazda Motor Serbia

Beograd

Street
11000 Beograd

Radno vreme

Prodaja Servis
Mazda CX-3 SIP

Vrhunski nivo dizajna

 

Elegantna i upečatljiva, Mazda CX-3 TAKUMI savršeno je oličenje dizajna KODO – duša pokreta. Ponosićete se kad vas vide u ovom automobilu: luksuzna unutrašnjost presvučena vrhunskom kožom Nappa i ambijent blago smeđih nijansi ostavljaju utisak zrele elegancije.


TEHNOLOGIJA SKYACTIV omogućava maksimalnu ekonomičnost i beskompromisne performanse, a G-Vectoring Control garantuje izvrsnu upravljivost i stabilnost koje će zadiviti sve one koji voze ovaj automobil. Stvaranjem osećaja Jinba Ittai, sjedinjenosti vozača i automobila, pružili smo vam zaista spektakularnu vožnju.

 

 

SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS – G-Vectoring Control

Dizajnerska filozofija u čijem je središtu čovek

Atarktivne 18" lakirane aluminijumske felne

Sedišta presvučena vrhunskom kožom Nappa i brušenom kožom


Inovacija Evo šta model CX-3 čini tako posebnim

DIZAJN

Naša dizajnerska filozofija KODO – duša pokreta potpuno je usmerena na vas. Glavni cilj je stvaranje emocionalne veze između automobila i vozača, pa je svaki detalj Mazde CX-3 TAKUMI pomno obrađen i doveden do savršenstva. Dinamična elegancija spoljašnosti i velike 18" sjajno lakirane aluminijumske felne predstavljaju jedinstvenu karakterističnost tako da se izdvajate od drugih. U unutrašnjosti uživajte u vrhunskoj izradi i visokokvalitetnim materijalima, uključujući mekanu kožu Nappa i složene dvostruko prošivene detalje uz dizajn u čijem je središtu čovek zahvaljujući kojem ste u samom srcu akcije.

DIZAJN

Dizajnirana da privlači pažnju

FUNKCIJE

Izrada dovedena do savršenstva

INFORMACIJE I ZABAVA

Tehnologija humanog interfejsa nove generacije.

NAPREDNA SIGURNOST

Najmodernija sigurnosna tehnologija.

Galerija Istražite sitne pojedinosti iz svake perspektive

Prikazani modeli možda nisu isti kao modeli namenjeni srpskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljašnje opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela.

Prikazane cene su informativnog karaktera i ne predstavljaju obavezujuću ponudu. Zbog kompleksnosti obračuna maloprodajne cene, koja uključuje i posebni porez na motorna vozila, molimo Vas da tačnu cenu konkretnog modela potražite kod ovlašćenog Mazda partnera.

Login