Održavanje

u sigurnim rukama

Vašu Mazdu servisiraće dobro obučene i kompetentne osobe kojima možete verovati. Dobićete odgovore na sva pitanja i rešiće se svaki problem. Zato ćete uvek moći da uživate u zabavnoj vožnji bez stresa baš kao i prvog dana.

mazda fair service

Vaše poverenje smo odlučili da nagradimo posebnim pogodnostima. Ukoliko je Vaša Mazda starija od 3 godine za nju smo pripremili do 50% popusta na mehaničarske usluge i originalne Mazda servisne rezervne delove u ovlašćenim Mazda servisima. Što je Vaša Mazda starija, popusti su veći!

saznajte više
zaštitite svoje ulaganje

Održavanjem automobila u vrhunskom stanju uživaćete u vožnji i svim performansama ugrađenim u svoju Mazdu. Mazdini zastupnici i partneri osposobljeni su za ispunjavanje svih vaših potreba.

održavanje

Redovnim održavanjem zadržaćete vrednost automobila i optimalne performanse za pravi užitak u vožnji. Nadalje, servisiranjem vozila kod Mazdinog partnera možete iskoristiti prednost usluge Mazda Europe Service.

digitalna servisna evidencija

Od 2006. dostupna je digitalna servisna evidencija za sva nova vozila u Evropi. U njoj je navedena kompletna istorija održavanja i svih ostalih radova obavljenih na vašoj Mazdi. Pouzdana je, tačna i uvek dostupna kada vam zatreba.

provere vozila

Redovnim proverama vaše vozilo ostaće sigurno i efikasno pa možete da nastavite da ga vozite sa samopouzdanjem. Posebno je važno obaviti provere pre zime ili odlaska na godišnji odmor. Takođe, proverite klima-uređaj kako bi savršeno radio u vrućim letnjim danima.

usluga "ažuriranje karte"

Vaša povezanost sa Mazdom je jedinstvena. Zato želimo da uživate u svakom kilometru zajedničke vožnje i to tako da imate pristup najnovijim kartama. Sada kartu možete da ažurirate za samo 6.250 RSD uz redovan servis kod ovlašćenog Mazda partnera.* 

* Usluga je raspoloživa za vozila opremljena sistemom MZD Connect 

pronađite mazda partnera

Sve prikazane cene su neobavezujuće cene informativnog karaktera sa uključenim PDV-om (20%).