vrhunska povezanost

zado­voljstvo u vožnji

Sistem MZD Connect koji je u skladu sa zahtevima modernog sveta vozaču omogućuje potpuni nadzor i sigurnu povezanost sa putem. Obavite zadatak bez ometanja i prilagodite postavke komunikacionog i navigacionog sistema vozila, dok se istovremeno fokusirate na čisti užitak i zabavnu vožnju. Upravo se u tome ogleda Jinba Ittai.

Povežite svoju Mazdu

Odaberite svoj sistem
Mazdin sistem za navigaciju TomTom
Sistem za navigaciju s višenamjenskim zaslonom

otvorite se svetu

Funkcija prepoznavanja glasa, Mazdin HMI komander i kontrole na upravljaču omogućuju pristup funkcijama, uslugama i aplikacijama kompatibilnog pametnog telefona, dok se vi fokusirani na put. Uživajte u funkcijama omiljenih aplikacija integracijom pametnog telefona u sistem MZD Connect.

saznajte više

pronađite mazda partnera

Apple CarPlay™ i Android Auto™ na raspolaganju su na svim linijama vozila opremljenima sistemom MZD Connect. Ako želite da kupite i instalirate taj softver, obratite se svom Mazda partneru. 

pronađite mazda partnera

1Prikazana vozila možda nisu ista kao modeli namenjeni tržištu Srbije. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu da se razlikuju od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcionom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cene su neobavezujuće cene informativnog karaktera sa uključenim PDV-om (20%). Tačnu cenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda partnera.