Mazda Motor Serbia

Beograd

Street
11000 Beograd

Radno vreme

Prodaja Servis
MZD Connect

Uvek sigurno povezani

Svi Mazdini modeli isporučuju se s neverovatnim sistemom za povezivanje koji sigurno povezuje sa spoljašnjim svetom, bez ometanja u vožnji. Širok raspon mrežnih usluga putem pametnog telefona uključuje internet radio stanice iz celog sveta, poruke, Facebook i Twitter. Sledi nekoliko najvažnijih funkcija sistema.

Informacije i zabava u Mazdi

Komunikacija

Čak i kada ste sami u automobilu, vaša porodica, prijatelji i poslovni partneri mogu putovati s vama kuda god pošli. Vaš vam je celi svet sad nadohvat ruke.

Zabava

 

Muzika, novosti, sport ili radio kontakt-emisije - sve je tu i lako se koristi. Jednostavno sledite poruke na ekranu da biste pristupili željenom zabavnom programu.

Navigacija

Bez obzira jeste li na porodičnom odmoru, putujete poslovno ili izlazite na kafu, navigacioni sistem u vašem automobilu pomoći će vam da lako stignete do odredišta.

Postavke

Uživajte u najvećem nivou udobnosti i praktičnosti tako da podesite mogućnosti i postavke sistema prema svojim željama i potrebama.

Primena

Za najbolji mogući doživljaj s novim sistemom za povezivanje iskoristite prednosti ponuđenih aplikacija koje vam omogućuju prilagođavanje postavki i smanjenje potrošnje goriva vozila.

Korisnička podrška

 

Kliknite ovde da biste saznali više informacija o sistemu za povezivanje, da li je vaš telefon kompatibilan i kako ažurirati i postaviti navigacioni uređaj.

 

Možete posetiti i odeljak čestih pitanja na web-mestu www.JCISupport, gde možete dobiti odgovore i rešenja za sve probleme sa sistemom ili nam se direktno obratite putem e-pošte.

Login