DODATNA OPREMA ZA MAZDU CX-30 2024

DAJTE SVOJOJ MAZ­DI LIČNI PEČAT

Iako se u opremi naših standardnih modela već nalazi impresivan izbor udobnih i elegantnih funkcija, istražite Mazdinu dodatnu opremu kako biste stvorili svoj nov automobil sa utiskom koji u potpunosti odgovara vašem karakteru.

Srebrna kućišta retrovizora na vratima

Ostavite utisak stila koji će istaći vaš automobil među ostalima. Srebrna kućišta retrovizora na vratima Mazdi CX-30 2024 dodaju diskretan dašak elegancije.

Opcione aluminijumske felne

Naše opcione aluminijumske felne garantuju dinamični izgled kada god vozite Mazdu CX-30 2024. Savršeno su usklađene sa izražajnim dizajnom Kodo: Duša pokreta kako bi u potpunosti privukle pažnju.

Krovni nosači

Šlag na kraju čine aluminijumski krovni nosači koji dopunjuju sportski izgled Mazde CX-30 2024. Dostupni u crnoj i srebrnoj boji, naglašavaju svaku opciju boje i obloge.

OSVETLJENE OBLOGE PRAGOVA

Naše obloge pragova od nerđajućeg čelika štite ulaz od ružnih otisaka cipela, a istovremeno pružaju nepogrešiv dašak elegancije.

KOMPLET ALUMINIJUMSKIH PAPUČICA

Naše visokokvalitetne sportske papučice od mat aluminijuma vašoj Mazdi daju vrhunski izgled i osećaj koji će trajati još dugo vremena.

INTELIGENTNI SISTEM PRTLJAŽNIKA

Inovativna sklopiva podnica prtljažnika u tri dela omogućuje vam pregrađivanje prtljažnog prostora kako se vaš dragoceni teret ne bi kotrljao u prtljažniku.

ODVOJIVA KUKA ZA VUČU

Odvojiva kuka za vuču nikada ne smeta izgledu vašeg automobila, ali je uvek spremna za sve što je preveliko ili preteško da bi stalo unutra.

VIŠE INFORMACIJA

Otkrijte kako možete da prilagodite svoju Mazdu CX-30. Obratite se lokalnom Mazda partneru koji će vas savetovati u vezi sa izborom.

 

Nađi partnera

OSTANITE U TOKU UZ MAZDU CX-30 2024

Otkrijte više o Mazdi CX-30 2024. Isprobajte automobil ili pročitajte naše brošure.

Prikazana vozila možda nisu ista kao modeli namenjeni tržištu Srbije. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu da se razlikuju od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcionom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cene su neobavezujuće cene informativnog karaktera sa uključenim PDV-om (20%). Tačnu cenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda distributera.

*Očekuje se da će funkcija Android Auto postati dostupna tokom druge polovine 2023. U zavisnosti od raspoloživosti, potrebno ažuriranje softvera za već isporučena vozila moguće je obaviti kod Mazda distributera ili putem opcije bežičnog ažuriranja. Za više informacija kontaktirajte lokalnog Mazda distributera.