MAZDA CX-30 2021

DODATNA OPREMA KOJOM ĆETE PERSONALIZOVATI AUTOMOBIL

UNESITE SVOJ KARAKTER

Iako se u opremi naših standardnih modela već nalazi impresivan izbor udobnih i elegantnih funkcija, Mazdina dodatna oprema vam pruža priliku da stvorite automobil sa izgledom i osećajem koji u potpunosti odgovara vašem karakteru.

OPCIONE ALUMINIJUMSKE FELNE

Naše opcione aluminijumske felne garantuju dinamički izgled kada god vozite Mazdu CX-30. Savršeno su usklađene sa izražajnim dizajnom Kodo: Duša pokreta, kako bi u potpunosti privukle pažnju.

KROVNI NOSAČI

Šlag na kraju čine aluminijski krovni nosači koji nadopunjavaju sportski izgled Mazde CX-30. Dostupni u crnoj i srebrnoj boji, naglašavaju svaku opciju boje i obloge.

Bežični punjač

Ako imate mobilni telefon koji podržava QI bežično punjenje, možete se pozdraviti sa zapetljanim kabelima uz našu integriranu postaju za bežično punjenje.

OSVIJETLJENE OBLOGE PRAGOVA

Naše obloge pragova od nehrđajućeg čelika štite ulaz od ružnih otisaka cipela, a istovremeno pružaju nepogrešiv dašak elegancije.

SET ALUMINIJSKIH PAPUČICA

Naše visokokvalitetne sportske papučice od mat aluminija vašoj Mazdi daju vrhunski izgled i osjećaj koji će trajati još dugo vremena.

INTELIGENTNI SUSTAV PRTLJAŽNIKA

Inovativna sklopiva podnica prtljažnika u tri dijela omogućuje vam odjeljivanje prtljažnog prostora kako se vaš dragocjeni teret ne bi kotrljao u prtljažniku. Više pojedinosti o ovom jedinstvenom sustavu možete pronaći 

ODVOJIVA KUKA ZA VUČU

Odvojiva kuka za vuču nikada ne smeta izgledu vašeg automobila, no uvijek je spremna za sve što je preveliko ili preteško da bi stalo unutra.

VIŠE INFORMACIJA

Otkrijte kako možete da prilagodite svoju Mazdu CX-30. Obratite se lokalnom Mazdinom zastupniku koji će vas savetovati u vezi sa odabirom.

OSTANITE U KONTAKTU UZ POMOĆ MAZDE CX-30

Saznajte više o potpuno novoj Mazdi CX-30. Isprobajte automobil sami u probnoj vožnji ili potražite više informacija u našim brošurama