STIL I DINAMIKA

MAZDA CX-30 2024 HOMURA I NAGISA

KONFIGURIŠITE SVOJU MAZDU

RAZLIKA JE U DETALJIMA

Majstorski oblikovanoj 2024 Mazdi CX-30 Homura crni detalji daju atraktivni izgled, dok je unutrašnjost istovremeno intimna i sportska. Nagisa se nadovezuje na taj duh svojom „retro modernističkom“ estetikom u boji Zircon Sand Metallic sa crnim i terracotta detaljima koji stvaraju pomalo rustikalan, a opet moderan utisak. Ovi bogato opremljeni modeli ostavljaju snažan utisak gde god da krenete.

 

KONFIGURIŠITE SVOJU MAZDU
Zatražite ponudu

Otkrijte pakete opreme Homura i Nagisa

HOMURA 

MAZDA CX-30

• 18" aluminijumske felne crno lakirane

• Sedišta presvučena crnom tkaninom sa crvenim prošivima

• Dvozonski automatski klima-uređaj

• Električno otvaranje prtljažnika

• Kućišta spoljnih retrovizora - crna

• 'Pametni' ključ

 

Zatražite ponudu

NAGISA 

MAZDA CX-30

• 18" aluminijumske felne crno lakirane

• Sedišta u kombinaciji Terracotta eko-kože i crne tkanine

• Dvozonski automatski klima-uređaj

• Električno otvaranje prtljažnika

• Kućišta spoljnih retrovizora - crna

• Bose ozvučenje sa 12 zvučnika

 

Zatražite ponudu

HOMURA – OPUSTITE SE SA STILOM

Od prvog trenutka kada zakoračite u Homuru obavija vas sportski luksuz. Sedišta presvučena crnom tkaninom, elegantni crveni prošivi na instrument tabli, centralnoj konzoli, naslonima za ruke i oblogama vrata – sve je to osmišljeno uz impresivni nivo veštine kako biste se u dinamičnom okruženju osećali što udobnije.

MAJSTORSKI DIZAJN

CRNO KUĆIŠTE RETROVIZORA

Sjajna crna kućišta retrovizora su neverovatan dodatak spoljašnjosti karoserije i ističu eleganciju automobila.

18-INČNE CRNE ALUMINIJUMSKE FELNE

Visokokvalitetne 18-inčne aluminijumske felne doprinose energičnom i modernom duhu dizajna automobila, ali daju mu i dašak zrelosti i osobenosti.

ZATAMNJENA STAKLA

Diskretno zatamnjeni zadnji prozori daju dodatan dašak prefinjenosti, a omogućuju i više privatnosti i dodatnu sigurnost.

NAGISA - SUPTILNO RUSTIKALNA

Zakoračite u Nagisu i uživajte u raskošnim sedištima presvučenim eko-kožom u boji terracotta sa središnjim delovima od Leganu® antilopa. Instrument tabla i naslon za ruke presvučeni crnim Leganu® antilopom sa prošivima u boji terracotta zaslužni su za ovaj retro-moderni utisak, dok crne obloge i materijal kabine odišu sportskim duhom, stvarajući savršeno zaokružen doživljaj.

PREFINJENI DIZAJN

ELEMENTI U GUNMETAL BOJI

Umetci na dekorativnim delovima kabine u „Gunmetal“ boji stvaraju retromodernistički, a opet sportski utisak. Detalji izrađeni veštim rukama naših majstora i materijali visokog kvaliteta spajaju se u prefinjen sportski model koji je svojstven upravo za Mazdu.

ELEKTRO PODESIVO SEDIŠTE

Sedište podesivo u osam smerova sa prilagodljivom potporom za leđa omogućuje vam da vozite sa samopouzdanjem jer vozite u savršenom položaju za uživanje u vožnji. A uz funkciju memorisanja položaja sedište u modelu Nagisa se automatski podešava u željeni položaj za svakog vozača posebno.

18-INČNE CRNE ALUMINIJUMSKE FELNE

18-inčne crne aluminijumske felne dopunjuju dizajn automobila notom dinamičnosti i savremenosti, dok istovremeno zaokružuju utisak zrelosti i individualnosti.

CRNA KUĆIŠTA RETROVIZORA U OBLIKU KRILA

Jet Black kućišta retrovizora su očaravajući detalji spoljašnjosti koji njenoj jedinstvenoj silueti i prefinjenosti daju završni naglasak.

OSTANITE U TOKU UZ MAZDU CX-30 2024

Otkrijte više o Mazdi CX-30 2024. Isprobajte automobil ili pročitajte naše brošure.

Prikazana vozila možda nisu ista kao modeli namenjeni tržištu Srbije. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu da se razlikuju od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcionom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cene su neobavezujuće cene informativnog karaktera sa uključenim PDV-om (20%). Tačnu cenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda distributera.

*Očekuje se da će funkcija Android Auto postati dostupna tokom druge polovine 2023. U zavisnosti od raspoloživosti, potrebno ažuriranje softvera za već isporučena vozila moguće je obaviti kod Mazda distributera ili putem opcije bežičnog ažuriranja. Za više informacija kontaktirajte lokalnog Mazda distributera.