MAZDA CX-30 2024

 

ODABERITE PAKET OPREME

PRIME - LINE

Budite ispred ostalih uz naš paket opreme Prime-Line. Poboljšajte vidljivost uz head-up displej i LED prednja svetla sa uređajima za pranje. Postignite još veću udobnost uz radarski tempomat i čistu povezivost putem bežičnih aplikacija Apple CarPlay® i Android Auto™*.

HEAD-UP DISPLEJ

Head-up displej projektuje najrelevantnije informacije na praktično, neometajuće područje na vetrobranskom staklu. Birajte između parametara o trenutnoj brzini ili usmeravanja navigacionog sistema, takođe putem aplikacija Apple CarPlay® i Android Auto™*.

LED PREDNJA SVETLA

LED prednjim svetlima pod oštrim uglom stvara se upečatljiv izgled i obezbeđuje odlična vidljivost na svim putevima. Opremljena su uređajem za pranje kako biste mogli da vozite sa poverenjem, bez obzira na vremenske uslove.

MAZDIN RADARSKI TEMPOMAT

Uz sposobnost zaustavljanja vozila u saobraćaju i ponovnog kretanja nakon što vozila u saobraćaju počnu ponovo da se kreću, Mazdin radarski tempomat (MRCC) sa funkcijom kreni-i-stani prilagođava vašu brzinu kako bi održao sigurnu udaljenost od automobila ispred.

BEŽIČNA POVEZIVOST

Mazda CX-30 2024 dolazi sa poboljšanim funkcijama povezivosti i sistemom informisanja i zabave. Svoje omiljene aplikacije možete da upotrebljavate putem aplikacija Apple CarPlay® ili Android Auto™*. Head-up displej sada može da prikazuje i uputstva za pravac iz aplikacije za navigaciju na vašem telefonu.

EXCLUSIVE - LINE

Ostanite uvek staloženi uz naš paket opreme Exclusive-Line. Uživajte u dvozonskom klima-uređaju i grejačima prednjih sedišta,  kao i senzorima za parkiranje napred i pozadi. Privlačićete poglede i 18-inčnim aluminijumskim felnama.

18-INČNI NAPLATCI OD ALUMINIJSKE LEGURE

18-inčni naplatci od aluminijske legure vašoj Mazdi daju sportski izgled, uključujući legendarni karakteristični izgled Mazde. Osim toga, manja težina aluminijske legure omogućuje bolje performanse vozila.

DVOZONSKI KLIMA-UREĐAJ

Automatski dvozonski klima-uređaj vozaču i prednjem putniku osigurava svježu udobnost u skladu s njihovim željama. Upotrijebite prekidač SYNC kako biste se mijenjali između pojedinačnog načina rada (vozač i putnik) i međupovezanog načina rada (istovremeno).

GRIJANA PREDNJA SJEDALA

Kad su dani posebno hladni, dobro je znati da se možete dodatno ugrijati na sjedalima vozača i prednjeg putnika. Iznimne praktične opcije uključuju automatski ili ručni način grijanja.

PREDNJI I STRAŽNJI PARKIRNI SENZORI

Prednji i stražnji parkirni senzori omogućuju vam precizno razumijevanje opsega vaše Mazde, što je vrlo korisno u svakodnevnim situacijama. Senzori pomoću ultrazvučnih signala detektiraju prepreke oko vozila. Pomoću zvučnog signala i indikatora detekcije možete znati približnu preostalu udaljenost do prepreke.

HOMURA

Postavljajte trendove uz našu opremu Homura. Utonite u elegantna sedišta sa crnom tkaninom i crvenim prošivom. Uživajte u pogodnostima zadnjih zatamnjenih prozora. A nemojte da zaboravite ni na praktičnost električno pokretanih vrata prtljažnika i Qi bežičnog punjenja.

SJEDALA S CRNOM TKANINOM

Visokokvalitetna sjedala s crnom tkaninom i crvenim prošivima unutrašnjosti daju luksuzniji izgled i dojam, čineći je još primamljivijom pri svakom otvaranju vrata i odlasku na put.

ELEKTRIČNO POKRETANA VRATA PRTLJAŽNIKA

Otvaranje i zatvaranje prtljažnog prostora nikada nije bilo lakše uz električno pokretana vrata prtljažnika, posebno kad su vam ruke pune ili kad želite izbjeći udaranje vratima. Vrata prtljažnika moguće je otvarati i zatvarati elektroničkim putem gumba ili ključa.

STRAŽNJA ZATAMNJENA STAKLA

Zatamnjena stražnja stakla pružaju dodatnu razinu elegancije istovremeno naglašavajući cjelokupan izgled uz dodatnu razinu sigurnosti.

QI BEŽIČNO PUNJENJE

Središnja konzola na sebi ima mjesto za Qi bežično punjenje kako biste punjenje obavljali bez poteškoća kad ste u pokretu. Sve što morate učiniti je postaviti uređaj kompatibilan s tehnologijom Qi na odgovarajuće mjesto za punjenje.

NAGISA

Doživite savršen spoj sportske dinamičnosti i retro šika u modelu Mazda CX-30 2024 Nagisa. Krasi je opciona boja karoserije Zircon Sand ulepšana prefinjenim enterijerom sa elementima u boji terracotta i audiosistemom Bose® sa 12 zvučnika.

SEDIŠTA U CRNOJ I TERRACOTTA BOJI

Opustite se u modernim sedištima presvučenim eko kožom u boji terracotta sa središnjim delovima od veštačke crne kože Leganu®. Instrument tabla i centralni naslon za ruke usklađeni su sa crnim sedištima i nadovezuju se na motiv prošiva u boji terracotta. Crni umetci i materijali visokog kvaliteta u svim detaljima kabine odišu prefinjenošću retro stila.

ELEKTRO PODESIVO SEDIŠTE

Sedište podesivo u osam smerova sa prilagodljivom potporom za leđa omogućuje vam da vozite sa samopouzdanjem jer vozite u savršenom položaju za uživanje u vožnji. Verzija Nagisa uključuje i funkciju memorisanja položaja sedišta kojom se sedište automatski podešava u željeni položaj za svakog vozača posebno.

AUDIOSISTEM BOSE®

Surround audiosistem Bose® sastoji se od 12 zvučnika modernog dizajna Black Gloss boje, uređaja za obradu signala Bose Centerpoint, konfiguracije BassMatch i tehnologije za kompenzaciju buke AudioPilot.

„PAMETNI“ ULAZAK BEZ KLJUČA

Uz sistem „pametnog“ ulaska bez ključa nikada više nećete morati da vadite ključ iz džepa. Samo pritisnite taster na vratima ili prtljažnim vratima kako biste ih zaključali ili otključali. Tastere na privesku za ključ možete upotrebljavati i kao standardni sistem za daljinsko upravljanje centralnom bravom.

PERSONALIZUJTE SVOJ AUTOMOBIL

PRILAGODITE MAZDU CX-30 2024 SEBI

Mazda CX-30 2024 dolazi sa širokom lepezom mogućnosti koje vam omogućuju da stvorite automobil samo za sebe – bez obzira na to da li želite da prilagodite izgled, sigurnosne funkcije ili da napravite samo nekoliko ličnih promena u dizajnu.

KONFIGURIŠI SADA

OSTANITE U TOKU UZ MAZDU CX-30 2024

Otkrijte više o Mazdi CX-30 2024. Isprobajte automobil ili pročitajte naše brošure.

Prikazana vozila možda nisu ista kao modeli namenjeni tržištu Srbije. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu da se razlikuju od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcionom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cene su neobavezujuće cene informativnog karaktera sa uključenim PDV-om (20%). Tačnu cenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda distributera.

*Očekuje se da će funkcija Android Auto postati dostupna tokom druge polovine 2023. U zavisnosti od raspoloživosti, potrebno ažuriranje softvera za već isporučena vozila moguće je obaviti kod Mazda distributera ili putem opcije bežičnog ažuriranja. Za više informacija kontaktirajte lokalnog Mazda distributera.