ODABERITE OPREMU

MAZDA MX-5 RF 2023

Prime-line

Standardna oprema Mazde MX-5 uključuje funkcije koje će obezbediti doživljaj sportske vožnje koja je ujedno sigurnija i udobnija. Osim sigurnosnih funkcija poput tempomata ili upozorenja na napuštanje vozne trake, dizajnerski detalji poput crnih spoljnih retrovizora ili kožne ručice menjača i ručne kočnice dobro upotpunjuju taj poseban doživljaj vožnje. 

ZBOGOM USB KABLOVIMA

BEŽIČNI APPLE CARPLAY

Svim omiljenim aplikacijama na iPhone-u pristupite bez kabla. Sa bežičnom vezom aplikacije Apple CarPlay vaš iPhone se bežično povezuje sa sistemom informisanja i zabave. Nakon inicijalnog postavljanja aplikacija će se automatski povezivati sa telefonom svaki put uđete u automobil.

PRAKTIČAN STIL

UPRAVLJAČ PRESVUČEN KOŽOM SA SREBRNIM PROŠIVIMA

Upravljač presvučen kožom u crnoj boji sa srebrnim prošivima ne samo da izgleda odlično, već i omogućuje odlično prianjanje i vrlo je udoban za držanje.

Exclusive-line

Paket opreme Exclusive-Line uključuje vrednu dodatnu opremu sa nekoliko apsolutno odličnih elemenata. Oni se odnose na sedišta presvučena crnom kožom i audiosistem BOSE® sa 9 zvučnika i visokotonskih zvučnika u naslonima za glavu. Osim toga, taj nivo opreme daje vam priliku da opremu svoje Mazde MX-5 dopunite vrednim sigurnosnim funkcijama uz paket sistema za pomoć vozaču.

ELEGANTNA UNUTRAŠNJOST

PERFORIRANA KOŽA U CRNOJ BOJI

Paket opreme Mazde MX-5 Exclusive-Line nije samo sinonim za privlačan dizajn spoljašnjosti i odlične vozne performanse, već i za unutrašnjost koja vas oduševljava svaki put kad zakoračite u nju. Meka i suptilna koža u crnoj boji odraz je vrhunskog kvaliteta unutrašnjosti u ovom legendarnom niskom roadsteru.

SAVRŠENA UDOBNOST

AUTOMATSKA KONTROLA KLIME

Jednostavan sistem klima-uređaja automatski podešava klimu u vozilu na željenu temperaturu. Bez obzira na vremenske prilike, vozači i putnici će uvek uživati u udobnosti visokog standarda tokom opuštene vožnje.

Kazari

Kazari je japanski izraz za ukrase – boje i teksture, vizuelno i taktilno. Mazda MX-5 Kazari odražava individualnost i inspiraciju. Uz klasičnu unutrašnjost u boji terakote i tamnosmeđi platneni krov Mazda MX-5 Kazari ostavlja jak dizajnerski utisak.

NOVA KOŽA

PERFORIRANA NAPPA KOŽA U BOJI TERAKOTE

Mazda MX-5 ST vam nudi priliku da vozite sa stilom, ali i da sedite sa stilom – okruženi potpuno novom perforiranom Nappa kožom u boji terakote. Nappa koža je poznata po svom odličnom kvalitetu, mekoći i fleksibilnosti.

ELEGANTNI KONTRASTI BOJE

CENTRALNA PLOČA CRNOG KROVA

Crna centralna ploča krova savršeno odgovara svim dostupnim bojama spoljašnjosti, čime se stvara prelep kontrast u odnosu na boje u unutrašnjosti, a elegancija Mazde MX-5 RF Kazari podiže na novi nivo.

Kizuna

Veza između Mazde i užitka u vožnji, veza između vozača i vozila, izražena u svakoj boji i u svakom detalju: to je ono što predstavlja novi posebni model Kizuna. Kizuna je japanski izraz za traku i predstavlja kombinaciju bele Nappa kože i elegantnog crnog krova kako bi se stvorio utisak emocije i prefinjenosti.

PERFORIRANA BELA NAPPA KOŽA

UŽIVAJTE U ELEGANTNOJ UNUTRAŠNJOSTI

Mazda ne staje na prelepoj spoljašnjosti i odličnim performansama na putu – unutrašnjost mora da bude podjednako prelepa i uzbudljiva. Meka i elastična bela Nappa koža naglašava osećaj vrhunskog kvaliteta u ovom legendarnom, niskom roadsteru.

ELEGANTNI KONTRASTI BOJE

CENTRALNA PLOČA CRNOG KROVA

Crna centralna ploča krova savršeno odgovara svim dostupnim bojama spoljašnjosti, čime se stvara prelep kontrast u odnosu na boje u unutrašnjosti, a elegancija Mazde MX-5 RF Kizuna podiže na novi nivo.

Homura

Homura – japanski izraz za strast, emocije i sportski duh. U ovom slučaju sportski duh Mazde MX-5 dovodimo na novi nivo: kovane aluminijumske felne, BBS® ili RAYS®, u zavisnosti od motora, i sportska sedišta Recaro® vašu vožnju u Mazdi MX-5 će pretvoriti u pravi doživljaj.

SPORTSKA SEDIŠTA RECARO

ZA JOŠ SPORTSKIJI OSEĆAJ

Savršeno iskrojena sedišta Recaro vas obavijaju u oštrim krivinama i pružaju nenadmašiv sportski izgled i osećaj. Uz grejanje sedišta, prilagođavanje nagiba sedišta, bočne vazdušne jastuke i zvučnik BOSE® integrisan u naslon za glavu, sedišta Recaro pružaju sve što bi visokoefikasna sportska sedišta trebalo da pružaju i više.

JOŠ VIŠE SPORTSKOG DUHA

KOČIONI SISTEM BREMBO®

Kad god odaberete Mazdu MX-5 Homura u kombinaciji sa snažnim motorom od 184 KS, uključeni su prednji kočioni sistem Brembo®, amortizeri Bilstein®, ukrućenje prednjeg mosta i diferencijal sa ograničenjem proklizavanja. Verno odani svom motu – Jinba Ittai – postižemo još bolju voznu dinamiku i veći užitak u vožnji.

DODTANA OPREMA

Vaša Mazda je produžetak vašeg životnog stila, zato prilagodite svoje vozilo. Pronađite dodatnu opremu koja najviše odgovara vašem životnom stilu, od ukrasnih elemenata do proizvoda za sigurnost i zaštitu.
 

ISTRAŽITE DODATNU OPREMU

OSTANITE U KONTAKTU SA MAZDOM MX-5 RF

Otkrijte više o Mazdi MX-5 RF. Isprobajte automobil ili pročitajte naše brošure.

Konfigurator

Pronađite savršenu Mazdu MX-5 pomoću konfiguratora.

Konfigurator
Preuzmite brošuru

Proučite sve detalje u brošuri.

Brošure

Prikazana vozila možda nisu ista kao modeli namenjeni tržištu Srbije. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu da se razlikuju od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcionom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cene su neobavezujuće cene informativnog karaktera sa uključenim PDV-om (20%). Tačnu cenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda distributera.