MAZDA MX-5 ST

 

ODABERITE PAKET OPREME

PRIME-LINE

Mazda MX-5 sa paketom opreme Prime-line dolazi sa elegantnom unutrašnjošću i novim 8,8-inčnim centralnim displejom, sedištima u kombinaciji crne tkanine i jelenske kože, kao i audiosistemom sa šest zvučnika koji omogućuje odličan kvalitet zvuka.

NOVI VEĆI 8,8-INČNI DISPLEJ

Uz ažurirani sistem informisanja i zabave Mazda Connect vrlo je jednostavno ostati povezan sa svetom. Novi veći i jasniji 8,8-inčni displej osetljiv na dodir podržava bežične aplikacije Apple CarPlay™ i Android Auto™ koje omogućuju jednostavno povezivanje telefona i prikaz aplikacija na velikom ekranu.

ELEGANTNE 16-INČNE ALUMINIJUMSKE FELNE

Dizajn laganih felni sa 8 krakova naglašen je lakiranom završnom obradom u boji Black Metallic. Točkovi ostavljaju utisak lakoće i dinamike, sa elegantno povezanim krakovima i felnama.

Exclusive-line

Mazda MX-5 sa paketom opreme Exclusive-line ističe se sedištima sa perforiranom crnom kožom i novim funkcijama za ovu verziju. Osim toga, uključeni su standardni kožom presvučeni upravljač, parkirna kočnica i menjač, dok centralna konzola na sebi ima sintetičku kožu i dvostruki srebrni prošiv.

PERFORIRANA SEDIŠTA PRESVUČENA KOŽOM

Sedite i opustite se na visokokvalitetnim materijalima. Sedišta presvučena perforiranom kožom sa prošivom uzdižu paket opreme Exclusive-line na novi nivo.

NOVE FUNKCIJE VOZNIH PERFORMANSI

Oprema uključuje novi asimetrični diferencijal sa ograničenjem proklizavanja koji omogućuje novi nivo okretnosti i upravljanja. Kinematskom kontrolom držanja tela omogućuje se superiorna stabilnost u oštrim krivinama, čak pri velikim brzinama. Režim DSC-TRACK služi vožnji na trkačkoj stazi usmerenoj na performanse.

Kazari

Uz kombinaciju novih tamnih sedišta presvučenih Nappa kožom i bež platnenog krova, ekskluzivna Mazda MX-5 Kazari otelotvoruje japansku eleganciju – dočaravajući lagane sportske automobile prošlih vremena. Dolazi sa izvanrednim dizajnom i opremom kojima se ističe i pruža doživljaj luksuzne vožnje.

SEDIŠTA PRESVUČENA TAMNOM NAPPA KOŽOM

Doživite luksuz odličnih sedišta presvučenih Nappa kožom. Koža glatka na dodir i pomalo zrnaste teksture odiše osećajem kvaliteta koji nadmašuje kvalitet uobičajene kože.

BEŽ PLATNENI KROV

Platneni krov Mazde MX-5 Kazari koji se otvara i brzo zatvara jednim pokretom zgloba dolazi u bež boji, a taj privlačan izgled podseća na klasične roadstere iz prošlih vremena.

Homura

Istaknite se među ostalima uz Mazdu MX-5 Homura. Sportske funkcije uključuju kočioni sistem Brembo®, crvene kočione čeljusti napred i pozadi, 17-inčne kovane aluminijumske felne BBS® sa tamnom završnom obradom ili 16-inčne kovane aluminijumske felne Rays i sportska sedišta Recaro®

SPORTSKA SEDIŠTA RECARO

Osetite razliku. Ekskluzivna sportska sedišta Recaro sa centralnom trakom od Alcantare®, bočnim jastučićima i naslonom za glavu u koži naglašavaju sportski fokus Mazde MX-5 i pružaju odličnu poprečnu potporu.

EFIKASNE KOČNICE BREMBO

Uživajte u sportskom osećaju i povećanoj snazi zaustavljanja prednjim kočnicama Brembo® (dizajn suprotnog klipa/jedinstveni rotor). Crvene kočione čeljusti napred i pozadi su još jedan odraz sportskog dizajna.

ISTRAŽITE VIŠE O MAZDI MX-5 ROADSTER

Isprobajte automobil ili pročitajte naše brošure.

Prikazana vozila možda nisu ista kao modeli namenjeni tržištu Srbije. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu da se razlikuju od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcionom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cene su neobavezujuće cene informativnog karaktera sa uključenim PDV-om (20%). Tačnu cenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda distributera.