DVA IZDANJA, JEDAN VATRENI DUH

MAZDA2 2023 HOMURA I HOMURA AKA

KONFIGURIŠITE SVOJU MAZDU

STRASTVENI PLAMEN OKRETNOG DUHA

Homura je japanski izraz za plamen. Izdanja Mazde2 2023 Homura i Homura Aka su osmišljena kako bi naglasila nepogrešiv sportski duh koji gori u tom okretnom i zabavnom gradskom automobilu. Kombinacija energične crvene i crne boje spolja i iznutra odražava duh okretnosti i atletskog DNK-a.

CENA

Pronađite opcije finansiranja koje odgovaraju vašim potrebama i učinite Mazdu2 2023 Homura ili Homura Aka svojim idealnim gradskim saputnikom.

ZATRAŽITE PONUDU

OTKRIJTE MODELE MAZDE2 HOMURA I HOMURA AKA

Homura

DIZAJNIRANO ZA UDOBNOST

MAZDA2 2023 HOMURA

Osmišljene za udobnost, jednostavnost i pristupačnost, funkcije poput „pametnog“ ključa, kamere za vožnju unazad, sistema pomoći za zadržavanje vozila u voznoj traci koje uključuju opciju upozorenja na napuštanje vozne trake i zadnja zatamnjena stakla doprinose još jačem osećaju opuštene i pouzdane vožnje.

AKTIV­NA I ELEGANTNA UNUTRAŠNJOST

Jedan pogled na crvene prošive i crnu temu unutrašnjosti jasno pokazuje koliko je brige posvećeno detaljima i po čemu su poznati naši japanski majstori. Rezultat je osećaj superiorne udobnosti i elegancije, uz iskru strasti kao dašak uzbuđenja koje donosi svaka vožnja.

ODVAŽ­NA SPOLJAŠNJOST

Već od prvog pogleda, Mazda2 2023 Homura ostavlja upečatljiv utisak. Neverovatne boje spoljašnjosti su upotpunjene rasponom ekskluzivnih vrhunskih dizajnerskih detalja, ostavljajući upečatljiv utisak gde god da pođete.

 

CRNA KUĆIŠTA RETROVIZORA

Elegantna i uglađena crna kućišta retrovizora upotpunjuju jezik dizajna KODO i čine vozilo posebnim.


CRNO KARAKTERISTIČNO KRILO I CRVENI DETALJI

Crno karakteristično krilo sa crvenim detaljima na prednjem delu doprinosi sportskom izgledu, ali ostavlja i utisak visoke prefinjenosti i podseća na crveni detalj pozadi.


16-INČNE CRNE ALUMINIJUMSKE FELNE

Sportske 16-inčne crne aluminijumske felne ostavljaju utisak mračne snage i vitalnosti, skoro kao da iskre lete.

Homura AKA

OSLOBODITE SPORTSKI DUH U SEBI

MAZDA2 2023 HOMURA AKA

Sa sportskim duhom netipičnim za kompaktne automobile, Mazda2 2023 Homura Aka je osvežena crnim i crvenim detaljima koji ostavljaju utisak neustrašivosti i samopouzdanja. Homura Aka dolazi sa sedištima sa jelenskom kožom i kožom Granluxe, „pametnim“ ključem, kamerom za vožnju unazad i sistemom pomoći za zadržavanje vozila u voznoj traci uz opciju upozorenja na napuštanje vozne trake i zatamnjena stakla.

SVESTRANA UDOBNOST U UNUTRAŠNJOSTI

Kada uđete u automobil, jasno je da su naši japanski majstori osmislili elegantnu unutrašnjost koja ostavlja snažan utisak. Sedišta presvučena visokokvalitetnom jelenskom kožom i kožom Granluxe sa crvenim detaljima obezbeđuju doživljaj sportske vožnje u optimalnom položaju. U odličnoj udobnosti ćete uživati tokom cele godine zahvaljujući grejanju sedišta i upravljača.

NEPOGREŠIVO SPORTSKA SPOLJAŠNJOST

Spoljašnjost Mazde2 2023 Homura Aka odiše sportskim duhom uz crne i crvene detalje na rešetki i zadnjem braniku koji garantovano ostavljaju utisak odvažnosti, neustrašivosti i samopouzdanja. Ovim ekskluzivnim izgledom sa Mazdinim potpisom dizajna Kodo stvara se osećaj pokreta čak i kada vozilo stoji u mestu.


CRNI KROV

Zatamnjeni crni krov na liniji Homura Aka prelepo upotpunjuje spoljašnjost, stvarajući privlačan kontrast i prelepo skladan izgled.


CRNA DONJA UKRASNA LAJSNA I CRVENI DETALJI

Crna ukrasna lajsna sa crvenim detaljima na zadnjem delu doprinosi sportskom izgledu, ali ostavlja i utisak visoke prefinjenosti i podseća na crveni detalj na prednjoj rešetki.


NOVE 16-INČNE CRNE ALUMINIJUMSKE FELNE + MAŠINSKA OBRADA

Nove 16-inčne crne aluminijumske felne sa ekskluzivno mašinski obrađenim detaljima ostavljaju utisak elegancije i sportskog duha koji će probuditi vaš duh čak i kad stojite u mestu.

OSTANITE U KONTAKTU SA MAZDOM2

Otkrijte više o Mazdi2 2023. Isprobajte automobil ili pregledajte naše brošure.

Boje i neki spoljni i/ili unutrašnji elementi mogu da se razlikuju u odnosu na stvarni model.
Sve prikazane cene su neobavezujuće cene informativnog karaktera sa uključenim PDV-om (20%). Tačnu cenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda distributera.


iPhone je zaštitni znak kompanije Apple Inc., registrovan u SAD-u i drugim državama. Apple CarPlay ® je zaštitni znak kompanije Apple Inc.


©2018 Google LLC, se koristi sa dozvolom. Google i logotip Google su registrovani zaštitni znakovi kompanije Google LLC. Android, Android Auto i druge oznake su zaštitni znakovi kompanije Google LLC.