MAZDA 2

ODABERITE OPREMU

CHALLENGE

Već od 14.290€1

LED glavna prednja svetla za odličnu vidljivost noću, klima-uređaj, centralno daljinsko zaključavanje, audio i Bluetooth komande na kožnom upravljaču, tempomat... – već osnovni paket opreme Mazde2 donosi više od najnužnijeg

UDOBNA UNUTRAŠNJOST

SEDŠTA SA CRNOM TKANINOM

Unutrašnjost od crne tkanine osmišljena je zajedno sa konceptom sedišta kako biste se manje umarali, a više uživali u putovanju i bolje se fokusirali na vožnju.

ULAZAK BEZ UPOTREBE KLJUČA

OSTAVITE KLJUČ U SVOM DŽEPU

Centralno daljinsko zaključavanje omogućuje jednostavno zaključavanje i otključavanje automobila pomoću daljinskog upravljača.

TAKUMI

Već od 16.290€1

Vožnja je udobnija uz automatski klima-uređaj i grejana prednja sedišta, a sigurnija zahvaljujući senzorima za kišu i svetlo i sistemima upozorenja za napuštanje kolovozne trake (LDWS), nadzor mrtvih uglova (BSM) i upozorenja na bočni saobraćaj pozadi (RCTA)

KLIMA-UREĐAJ

OPUŠTENI ČAK I NA VRUĆINI

Visok nivo udobnosti je zagarantovan u Mazdi2 2020 i tokom vrućih dana: prilagodite temperaturu u unutrašnjosti u skladu sa svojim željama.

UDOBNOST I KONTROLA

KOŽNI UPRAVLJAČ

Počastite svoje ruke našim elegantnim kožnim upravljačem sa prekidačima za tempomat za održavanje zadate brzine vožnje i prilagodljivim limitatorom brzine za duža putovanja.

TAKUMI PLUS

Već od 16.790€1

Sedišta sa kožnim presvlakama u jedinstvenoj crno-plavoj kombinaciji donose luksuz i prestiž, dok dodatnu udobnost donosi grejani obruč upravljača i samozatamnjujući unutrašnji retrovizor. Vožnja je opuštenija uz inteligentni sistem podrške kočenju u gradu (SCBS)

AUTOMATSKI KLIMA-UREĐAJ ZA KONTROLU KLIME

OSTANITE OPUŠTENI NA VRUĆINAMA I PO HLADNOM VREMENU

Jednostavan sistem koji automatski podešava klimu u unutrašnjosti na željenu temperaturu, dok vas grejani upravljač i sedišta greju tokom vožnje.

pronađite mazda partnera

Pronađite lokalnog partnera

Prikazana vozila možda nisu ista kao modeli namenjeni tržištu Srbije. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu da se razlikuju od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcionom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cene su neobavezujuće preporučene cene od strane Mazda Srbija sa uključenim PDV-om (20%). Tačnu cenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda partnera.