MAZDA2 2023

ODABERITE OPREMU

Centre-Line

Paket opreme Centre-Line vam omogućuje udobnost tokom navigacije kroz gradsku džunglu zahvaljujući klima-uređaju, hands-free sistemu za zabavu uz bežični Apple CarPlay® i žičani Android Auto™, kožom presvučenom upravljaču i mnogim drugim privlačnim elementima.

OPUSTITE SE I UŽIVAJTE U VOŽNJI

PRIVLAČNA UNUTRAŠNJOST

U privlačnoj unutrašnjosti Mazde2 2023 sve je intuitivno postavljeno tako da zahteva minimalan napor kako biste se vi opustili i uživali u vožnji. 

APPLE CARPLAY® I ANDROID AUTO™

OSTANITE POVEZANI

Svaki paket opreme počevši od opreme Centre-Line dolazi sa najnovijim funkcijama povezivosti putem sistema informisanja i zabave zahvaljujući bežičnoj opciji Apple CarPlay® i žičanoj opciji Android Auto™ kako biste mogli da upotrebljavate omiljene aplikacije na pametnom telefonu direktno putem displeja osetljivog na dodir.

Exclusive-Line

Opustite se u elegantnom putničkom prostoru sa zatamnjenim zadnjim i bočnim prozorima, dok uživate u omiljenim aplikacijama na pametnom telefonu putem bežične opcije Apple CarPlay® i žičane opcije Android Auto™ na displeju osetljivom na dodir od 20,3 cm. Osim sistema upozorenja na napuštanje vozne trake, paket opreme Exclusive-Line dolazi sa pojačanim sigurnosnim tehnologijama poput naprednog inteligentnog sistema pomoći pri kočenju u gradskoj vožnji i zadnjih parking senzora.

OSTAVITE KLJUČ U SVOM DŽEPU

‘PAMETNI’ KLJUČ

Sistem „pametnog“ ključa znači da morate samo da dodirnete kvaku na vratima kad je ključ u vašem džepu kako biste otključali automobil. A kad se udaljite od automobila, on će se automatski sam zaključati.

BEZ IZNENAĐENJA KOJA DOLAZE OTPOZADI

KAMERA ZA VOŽNJU UNAZAD

Kamera za vožnju unazad osigurava da imate jasan pregled na prepreke iza vozila pri vožnji unazad. 

Homura

Mazda2 Homura pruža sve funkcije kao i oprema Centre-Line sa dodatnim sportskim paketom. Uz kombinaciju crvene i crne boje za dinamički izgled, ovo posebno izdanje će sigurno ostaviti jak utisak gde god da pođete, a za vašu sigurnost će se pobrinuti dodaci poput naprednog inteligentnog sistema pomoći pri kočenju u gradskoj vožnji i zadnjih parking senzora.

16-INČNE CRNE ALUMINIJUMSKE FELNE

DETALJ KOJI IZAZIVA EMOCIJE

Sportske nove 16-inčne crne aluminijumske felne u opremi Homura daju osećaj snage i živosti.

CRNA UNUTRAŠNJOST SA CRVENIM PROŠIVIMA

UPEČATLJIVA UNUTRAŠNJOST

Crna unutrašnjost odiše elegancijom, dok živopisno crveni detalji dodaju osećaj živahnosti i energije.

Homura AKA

Mazda2 Homura Aka prednjači u prefinjenosti, uz sve funkcije opreme Exclusive-Line i dodatni sportski izgled zahvaljujući kombinaciji crne i crvene boje i ekskluzivnom crnom zatamnjenom krovu. Napredne funkcije poput kamere za vožnju unazad i sportskih sedišta presvučenih kombinacijom brušene i Granluxe kože poboljšavaju svaku vašu vožnju.

CRNI KROVNI SLOJ

ZA SKLADNU SPOLJAŠNJOST

Zatamnjeni crni krov na liniji Homura Aka prelepo upotpunjuje spoljašnjost, stvarajući privlačan kontrast i prelepo skladan izgled.

16-INČNE CRNE METALIK FELNE SA MAŠINSKOM OBRADOM

DETALJ KOJI IZAZIVA EMOCIJE

Sportske nove 16-inčne crne metalik felne sa mašinski obrađenim detaljima omogućuju visok nivo prefinjenosti i moći.

OSTANITE U KONTAKTU SA MAZDOM2

Otkrijte više o Mazdi2 2023. Isprobajte automobil ili pregledajte naše brošure.