UNESITE SVOJ KARAKTER

DODATNA OPREMA ZA MAZDU3 HATCHBACK 2024

KONFIGURIŠITE SVOJU MAZDU

MALI DETALJI ČINE VELIKU RAZ­LIKU

Prilagodite svoju Mazdu3 Hatchback kako bi više odgovarala vašim ličnim potrebama – uz originalnu Mazdinu dodatnu opremu koja odražava vašu individualnost putem poboljšane funkcionalnosti, stila i udobnosti. Sva oprema je najvišeg kvaliteta, baš kao i automobil.

SPORTSKE ALUMINIJUMSKE FELNE

Odlučite se za dinamičan izgled uz naše sportske aluminijumske felne koje će istaknuti sportski izgled. Ta sportska dodatna oprema je osmišljena kako bi upotpunila dizajn Kodo: Duša pokreta i privukla sve poglede.

CRNA KUĆIŠTA RETROVIZORA U OBLIKU KRILA

I mali detalji čine veliku razliku. Istaknite lepotu Mazde3 našim crnim kućištima retrovizora u obliku krila kako biste dodali diskretan dašak elegancije.

OSVETLJENE OBLOGE PRAGOVA

Naše obloge od nerđajućeg čelika sa logotipom Mazda3 sa pozadinskim osvetljenjem su odličan moderan detalj, a pružaju još veću zaštitu.

LUKSUZNI TEPISI

Sve samo ne utilitaristički, ovi luksuzni tepisi su podjednako elegantni koliko i čvrsti i otporni. Tepisi sa izvezenim rubovima i metalnim logotipom Mazda3 savršeno upotpunjuju elegantan putnički prostor i dodaju još jedan sloj apsorpcije buke.

KOMPLET ALUMINIJUMSKIH PAPUČICA

Naše visokokvalitetne sportske papučice od mat aluminijuma vašoj Mazdi3 Hatchback omogućuju vrhunski izgled i odličnu izdržljivost.

ALUMINIJUMSKE FELNE

Baš kao elegantan par cipela, točkovi automobila uveliko mogu da doprinesu celokupnom izgledu automobila. Birajte među našim elegantnim dizajnima aluminijumskih felni kako biste izrazili sopstveni smisao za stil.

OSTANITE U KONTAKTU SA MAZDOM3 2024

Otkrijte više o Mazdi3 Hatchback 2024. Isprobajte automobil ili pregledajte naše brošure.

1Prikazana vozila možda nisu ista kao modeli namenjeni tržištu Srbije. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu da se razlikuju od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcionom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cene su neobavezujuće cene informativnog karaktera sa uključenim PDV-om (20%). Tačnu cenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda distributera.

2Dostupnost funkcionalnosti Android Auto očekuje se tokom druge polovine 2023. Po dostupnosti, potrebno je ažurirati softver u vozilu i to se može uraditi posetom jednom od ovlašćenih Mazda distributera ili putem bežičnog ažuriranja. Za dodatne informacije obratite se ovlašćenom Mazda distributeru.