MAZDA3 HATCHBACK 2024

ODABERITE OPREMU

Prime-line

Naš početni paket opreme postavlja lestvicu zaista visoko uz mnoge privlačne funkcije standardne u svakoj Mazdi3, poput sistema Mazda M Hybrid i head-up displeja u boji, kao i bežičnih aplikacija Apple CarPlay®² i Android Auto™².

HEAD-UP DISPLEJ PROJEKTOVAN NA VETROBRANU

Nastavite da se fokusirate na vožnju, nema potrebe za skretanjem pogleda. Head-up displej vam pomaže da zadržate pogled na putu tako što projektuje važne informacije o vožnji, npr. brzinu i sigurnosna upozorenja, tačno ispred vas. Sada može prikazivati i navigaciona uputstva iz vašeg pametnog telefona koji je spojen putem bežičnih aplikacija Apple CarPlay® ili Android Auto™.

MAZDIN RADARSKI TEMPOMAT

Zahvaljujući našem naprednom sistemu tempomata, možete da uživate u smanjenom umoru tokom dužih vožnji. Senzori prate udaljenost između vašeg automobila i automobila ispred i sa lakoćom vas zadržavaju na sigurnoj udaljenosti.

Exclusive-line

Paket Exclusive-Line pruža dodatni dašak elegancije i praktičnosti uz 18-inčne sive aluminijumske felne, prednje parking senzore, grejana prednja sedišta, dvozonsku kontrolu klime, opciju „pametnog” ulaska bez ključa i Qi bežično punjenje.

QI BEŽIČNO PUNJENJE

Praktično integrisan u centralnu konzolu, Qi bežični punjač održava vaš kompatibilni pametni telefon napunjenim i spremnim za pokret, čime se izbegava stvaranje nereda sa kablovima za punjenje u elegantnoj unutrašnjosti.

DVOZONSKA AUTOMATSKA KONTROLA KLIME

Odgovara vam više kad je svjže, ali vašem saputniku to ne odgovara? I jednom i drugom sada može biti savršeno prijatno zahvaljujući nezavisnim kontrolama klime pa nema više potrebe za kompromisima.

„PAMETNI” ULAZAK BEZ KLJUČA

Uz opciju „pametnog” ulaska bez ključa ne morate više da vadite ključ iz džepa. Samo pritisnite taster na vratima ili prtljažnim vratima kako biste ih zaključali ili otključali. Naravno, možete upotrebiti i tastere na privesku za ključ.

Homura

Homura će rasplamsati vašu strast uzbudljivim detaljima koji naglašavaju prefinjeni dizajn poput crnih retrovizora u obliku krila, zatamnjenih stakala, 18-inčnih crnih aluminijumskih felni i udobne crne unutrašnjosti sa crvenim prošivom.

18-INČNE CRNE ALUMINIJUMSKE FELNE

Ti zadivljujuće18-inčne crne aluminijumske felne doprinose energičnom i modernom duhu vašeg automobila pa istovremeno odiše sportskim i prefinjenim izgledom.
 

PREFINJENA UNUTRAŠNJOST

Izdanje Homura uvek oduševljava visokokvalitetnom izradom, besprekornim stilom i čistim užitkom u vožnji. Sedišta presvučena crnom tkaninom i elegantan crveni prošiv koji se proteže u unutrašnjosti – od sedišta, kontrolne table i konzole do naslona za ruke i obloga na vratima – svakako će podići vaše raspoloženje i opustiti vas.

NAGISA

Pokažite svoj stil kao vlasnik pravog umetničkog dela. Uz elegantnu unutrašnjost sa finim materijalima poput veštačke kože Leganu® sa prošivima u boji terracotta i sedištima presvučenim eko kožom u boji terracotta, u Mazdi3 2024 Nagisa moći ćete da se opustite u prelepom, smirujućem putničkom prostoru sa naprednim tehnologijama, poput memorisanja položaja u vožnji, koje vaš doživljaj vožnje podižu na novi nivo.

AUDIOSISTEM BOSE®

Surround audiosistem Bose® sastoji se od 12 zvučnika modernog srebrnog dizajna, uređaja za obradu signala Bose Centerpoint, konfiguracije BassMatch i tehnologije za kompenzaciju buke AudioPilot.

SEDIŠTA U CRNOJ I TERRACOTTA BOJI

Utonite u raskošna sedišta presvučena eko kožom u boji terracotta sa središnjim delovima od veštačke crne kože Leganu®. Instrument tabla i centralni naslon za ruke su usklađeni sa crnim sedištima i nadovezuju se na motiv prošiva u boji terracotta. Crni umetci i materijali visokog kvaliteta u svim detaljima kabine odišu prefinjenošću retro stila.

ELEKTRO PODESIVO SEDIŠTE

Sedište podesivo u osam smerova sa prilagodljivom potporom za leđa omogućuje vam da vozite sa samopouzdanjem jer vozite u savršenom položaju za uživanje u vožnji. Verzija Nagisa uključuje i funkciju memorisanja položaja sedišta kojom se sedište automatski podešava u željeni položaj za svakog vozača posebno.

OSTANITE U KONTAKTU SA MAZDOM3 2024

Otkrijte više o Mazdi3 Hatchback 2024. Isprobajte automobil ili pregledajte naše brošure.

1Prikazana vozila možda nisu ista kao modeli namenjeni tržištu Srbije. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu da se razlikuju od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcionom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cene su neobavezujuće cene informativnog karaktera sa uključenim PDV-om (20%). Tačnu cenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda distributera.

2Dostupnost funkcionalnosti Android Auto očekuje se tokom druge polovine 2023. Po dostupnosti, potrebno je ažurirati softver u vozilu i to se može uraditi posetom jednom od ovlašćenih Mazda distributera ili putem bežičnog ažuriranja. Za dodatne informacije obratite se ovlašćenom Mazda distributeru.