RASPLAMSAJTE SVOJU STRAST

MAZDA3 2024 HOMURA I NAGISA

KONFIGURIŠITE SVOJU MAZDU

I ELEGANCIJA I PERFORMANSE

Mazda3 2024 Homura je spoj vatrene strasti i izuzetnog dizajna, a odiše samopouzdanjem i lepotom japanskog majstorstva. Nagisa zauzdava tu strast i dodaje joj razoružavajući „retro moderni“ dodir u spoju elegantnih crnih i tonova vintage terracotta boje. Oba modela su bogato opremljena i sigurno će ostaviti trajan utisak gde god da se uputite.

 

KONFIGURIŠITE SVOJU MAZDU
Zatražite ponudu

OTKRIJTE PAKETE OPREME HOMURA I NAGISA

HOMURA

MAZDA3 HATCHBACK

 

• 18" aluminijumske felne crno lakirane

• Sedišta presvučena crnom tkaninom sa crvenim prošivima

• Dvozonski automatski klima-uređaj

• Bežični Apple Carplay i Android Auto

• Kućišta spoljnih retrovizora - crna

• 'Pametni' ključ

 

NAGISA

MAZDA3 HATCHBACK

 

• 18" aluminijumske felne crno lakirane

• Sedišta u kombinaciji Terracotta eko-kože i crne tkanine

• Dvozonski automatski klima-uređaj

• Bežični Apple Carplay i Android Auto

• Kućišta spoljnih retrovizora - crna

• Bose ozvučenje sa 12 zvučnika

 

HOMURA – OSEĆAJ DINAMIKE

Smestite se u rafiniranu sportsku unutrašnjost vrhunske izrade i osećaćete se opušteno, a svaka vožnja će biti čisti užitak. Sedišta presvučena crnom tkaninom i elegantni crveni prošivi na sedištima, instrument tabli, centralnoj konzoli, naslonima za ruke i oblogama vrata – sve to samo da biste što udobnije uživali u dinamičnoj vožnji.

NOVI NIVO LEPOTE

18-INČNE CRNE ALUMINIJUMSKE FELNE

Elegantne 18-inčne crne aluminijumske felne doprinose energičnom i modernom duhu prefinjenog dizajna automobila, a daju mu i dašak zrelosti i osobenosti.

ZATAMNJENA STAKLA

Uživajte u dodatnoj privatnosti uz zatamnjena stakla koja naglašavaju celokupan izgled i istovremeno daju dodatan dašak prefinjenosti.

CRNA KUĆIŠTA RETROVIZORA U OBLIKU KRILA

Crni retrovizori u obliku krila naglašavaju prelepu spoljašnjost, pa se automobil još više ističe elegantnijim izgledom.

NAGISA – RETRO ŠARM

Prepustite se čarima Mazde3 Nagisa i utonite u raskošna sedišta presvučena eko kožom u boji terracotta sa središnjim delovima od crnog Leganu® antilopa. Instrument tabla i centralni naslon za ruke su u skladu sa crnom sredinom sportskih sedišta i nastavljaju motiv prošiva u boji terracotta. Crne obloge i materijali visokog kvaliteta u svim detaljima kabine odišu prefinjenošću retro stila.

PREFINJENI DIZAJN

AUDIOSISTEM BOSE®

Model Nagisa sadrži brojne atraktivne dodatke, poput surround audiosistema Bose® sa 12 zvučnika modernog srebrnog dizajna, uređaja za obradu signala Bose Centerpoint, konfiguracije BassMatch i tehnologije za kompenzaciju buke AudioPilot.

ELEKTRO PODESIVO SEDIŠTE

Sedište podesivo u osam smerova sa prilagodljivom potporom za leđa omogućuje vam da vozite sa samopouzdanjem jer vozite u savršenom položaju za uživanje u vožnji. Verzija Nagisa uključuje i funkciju memorisanja položaja sedišta kojom se sedište automatski podešava u željeni položaj za svakog vozača posebno.

18-INČNI CRNI NAPLATCI OD ALUMINIJSKE LEGURE

18-inčni crni naplatci od aluminijske legure zadivljujućem dizajnu ulijevaju dinamični duh, dok mu istodobno daju specifičan izgled profinjenosti i individualnosti.

ZATAMNJENA STAKLA

Suptilno zatamnjena stakla pružaju dodatni nivo elegancije istovremeno naglašavajući celokupan izgled uz dodatni nivo privatnosti.

CRNA KUĆIŠTA RETROVIZORA

Crna kućišta retrovizora suptilno i prefinjeno ukrašavaju Zircon Sand boju ovog modela. U kombinaciji sa Gloss black elementima postiže se prefinjen, sportski izgled.

OSTANITE U KONTAKTU SA MAZDOM3 2024

Otkrijte više o Mazdi3 Hatchback 2024. Isprobajte automobil ili pregledajte naše brošure.

1Prikazana vozila možda nisu ista kao modeli namenjeni tržištu Srbije. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu da se razlikuju od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcionom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cene su neobavezujuće cene informativnog karaktera sa uključenim PDV-om (20%). Tačnu cenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda distributera.

2Dostupnost funkcionalnosti Android Auto očekuje se tokom druge polovine 2023. Po dostupnosti, potrebno je ažurirati softver u vozilu i to se može uraditi posetom jednom od ovlašćenih Mazda distributera ili putem bežičnog ažuriranja. Za dodatne informacije obratite se ovlašćenom Mazda distributeru.