dodatna oprema – istaknuto

MAZDA6 SEDAN

Mazda6 udobnija je i sigurnija nego ikad pre. Osim toga, imamo i širok asortiman praktične i originalne Mazdine dodatne opreme koja vašoj Mazdi6 daje onu dodatnu notu posebnosti.

osvetljeni podni pragovi

Automobil i vozač kao jedno telo – to je Mazda6. Osvetljeni podni pragovi koji su deo dodatne opreme osvetljavaju okruženje, a aluminijumske papučice dodatno daju utisak luksuza.

blatobranske zavesice

Izdržljive blatobranske zavesice održavaju Mazdu6 čistom.

luksuzni tepisi

Tekstilni tepisi sa metalnim logotipom koji apsorbuju buku. Dašak luksuza koji je savršeno usklađen sa sofisticiranim kokpitom Mazde6 2018.

ukrasna pločica na zadnjem braniku

Štiti zadnji branik tokom utovarivanja ili istovarivanja stvari iz prtljažnika.

rasveta na vratima

LED rasveta na vratima sa logotipom Mazde ne samo da je dašak glamura, već vas u mraku spašava od barica pored automobila.

dod­at­ne in­form­a­cije

Da li je istaknuta dodatna oprema zagolicala vašu maštu? Saznajte više o opcijama konfiguracije Mazde samo jednim klikom. Pronaći ćete sve potrebne informacije, od kataloga digitalne opreme do lokatora zastupnika.

katalog dodatne opreme
pronađite mazda partnera

1Prikazana vozila možda nisu ista kao modeli namenjeni tržištu Srbije. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu da se razlikuju od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcionom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cene su neobavezujuće preporučene cene od strane Mazda Srbija sa uključenim PDV-om (20%). Tačnu cenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda partnera.