DODATNA OPREMA

MAZDA6 WAGON

PERSONALIZUJTE SVOJ AUTOMOBIL

Učinite Mazdu6 zaista svojom. Na raspolaganju imate ponudu originalne Mazdine dodatne opreme: izgled spoljašnjosti, transport, sigurnost, zaštita i brojne druge funkcije. Ti dodatni mali detalji pomažu vam da personalizujete automobil i da ga učinite zaista savršenim za vaš životni stil.

KLJUČ U BOJI

Zbog Mazdinih navlaka za ključ u boji poželećete da odete na vožnju svaki put kad uzmete ključ u ruke. Navlake za ključ su dostupne u sedam boja vozila i lakirane su istim zahtevnim metodama kao i samo vozilo. Navlake mogu jednostavno da se promene, pa zašto onda za svog partnera ne biste poručili ključ u drugoj boji.

OSVETLJENE OBLOGE PRAGOVA

Osvetljene obloge pragova dodaju još jedan sloj zaštite, dok istovremeno zažele dobrodošlicu i tako stvaraju još jaču vezu između vas i vašeg automobila.

NOSAČ ZA BICIKLE

Bicikl nećete moći da stavite u automobil, već na krovni nosač za bicikle. Treba li vam još više mesta, na krovni nosač možete da postavite i druge priključke.

ZADNJI KROVNI SPOJLER

Karakteristični krovni spojler naglašava odvažne aerodinamične linije vaše Mazde6 Wagon koja se time još više izdvaja od ostalih.

KADICA ZA PRTLJAŽNIK

Zaštitite prtljažnik automobila od blata, prljavštine, ogrebotina i ostalog uz ovu čvrstu, elegantnu kadicu za prtljažnik.

STVORITE JAČU VEZU SA MAZDOM6

Želite li da otkrijete više? Evo nekoliko načina na koje možete još bolje da shvatite zbog čega je Mazda6 Wagon toliko posebna.