SJAJAN NOVI PLAMEN

MAZDA6 HOMURA

RASPLAMSAJTE SVOJU STRAST

Reč „Homura“ na japanskom znači „vatra“ ili „plamen“. Ovim jedinstvenim izrazom našeg nagrađivanog dizajna Kodo Mazda6 Homura izražava kontrolisan osećaj energije. Prepoznatljiv elegantan dizajn ostavlja snažan utisak crnim istaknutim delovima na spoljašnjosti u kombinaciji sa izuzetnim novim detaljima u unutrašnjosti kako bi rasplamsao vašu strast za vožnjom.

KONFIGURIŠIJTE SVOJU MAZDU
CRNI RETROVIZORI

Poklopci ekskluzivnih crnih retrovizora elegantno dopunjuju karoseriju u novoj Polymetal Sivoj metalik boji.

19-INČNE CRNE FELNE

Posebno izdanje 19-inčnih crnih aluminijumskih felni daje osećaj snage i živosti.

VATRA IZ­NUTRA

Jedan pogled na crveno-crnu temu unutrašnjosti jasno pokazuje koliko je brige posvećeno detaljima koji se nadograđuju na precizan dizajn proizašao iz ruku naših veštih japanskih majstora. Rezultat je osećaj superiorne udobnosti i elegancije, uz iskru strasti kao dašak prefinjenog uzbuđenja koje donosi svaka vožnja.

CRNI ŠTEPOVI

Odvažni crni štepovi na centralnoj konzoli i naslonu za ruke naglašavaju utisak luksuza ručne izrade.

SEDIŠTAA PRESVUČENA CRVENO-SMEĐOM KOŽOM

Nijanse tamnocrvene i meka koža pobuđuju osećaj luksuza i topline, stvarajući još dublju vezu između vas i vašeg automobila.

CRVENI ŠTEPOVI

Štepovi u živopisnoj crvenoj boji na ključnim elementima u putničkom prostoru, poput obloga vrata i instrument table, daju dašak živosti i energije.

PLOČE SA IZGLEDOM PČELINJEG SAĆA

Crne dekorativne ploče sa teksturom pčelinjeg saća su još jedan pokazatelj precizne izrade koji doprinosi celokupnoj eleganciji i prefinjenom ambijentu putničkog prostora.

KONFIGURIŠITE SVOJU MAZDA6 HOMURA

Mazda6 Homura podiže sve na jedan potpuno novi nivo. Sa crnim detaljima spoljašnosti i crvenim kožnim sedištima, ona je savršena kombinacija sofisticiranosti, performansi i stila.

KONFIGURIŠITE SVOJU MAZDU

STVORITE JAČU VEZU SA MAZDOM6

Da li želite da otkrijete više? Evo nekoliko načina na koje možete još bolje da shvatite zbog čega je Mazda6 Wagon toliko posebna.