MAZDA6 WAGON

ODABERITE OPREMU

Center-Line

Mazda6 Centre-Line nudi sve funkcije opreme Prime-Line i trokraki sportski upravljač presvučen kožom, 2 USB priključka u zadnjem centralnom naslonu za ruke, električno preklopive retrovizore u obliku krila, krovne nosače na verziji Wagon i još mnogo toga.

PRIKAZ SA SVIH STRANA

MONITOR SA PRIKAZOM OD 360°

Monitor sa prikazom od 360° pruža klasičan prikaz sa svih strana na 20,32-centimetarskom ekranu sistema Mazda Connect, ali nudi i dalekosežan pogled kako biste videli celu sliku.

ODLIČAN OSEĆAJ SVAKIM STISKOM RUKE

UPRAVLJAČ PRESVUČEN KOŽOM

Upravljač presvučen kožom se besprekorno uklapa u atraktivnu unutrašnjost Mazde6 i očarava vas izgledom i osećajem zbog visokokvalitetne izrade. Nećete hteti da skidate ruke sa volana.

Exclusive-Line

Mazda6 Exclusive-Line ima širok niz funkcija koje obećavaju prvorazredni doživljaj vožnje bez kompromisa u pogledu sigurnosti i udobnosti. Mazda6 Exclusive-Line dolazi sa svim funkcijama opreme Centre-Line uz grejanje upravljača i LED prednja svetla u standardnom paketu.
 

11 ZVUČNIKA

AUDIOSISTEM BOSE®

Vrhunski audiosistem Bose® je suptilno poboljšan pružajući jednostavno neodoljive rezultate uz odličan bas i bolje performanse.

UŽITAK U VOŽNJI BEZ OBZIRA NA TEMPERATURU

GREJANJE UPRAVLJAČA

Trokraki upravljač presvučen kožom naglašava dinamičan karakter paketa opreme Exclusive-Line. Praktičnim kontrolama možete da upravljate audiosistemom, tempomatom i sistemom za primanje i upućivanje poziva bez upotrebe ruku. Jedna je stvar sigurna: uz grejanje upravljača u standardnom paketu jednostavno nećete hteti da skidate ruke sa njega.

Homura

Vatra i plamen. Ili, kao što bismo rekli u Japanu, „Homura”. Model iz našeg asortimana koji će zapaliti vatru u vama – sa crnim retrovizorima u obliku krila, crnim 19-inčnim aluminijumskim felnama, karakterističnim krilom u boji Dark Chrome i kožnim sedištima crvene boje burgundca (centralna obloga sedišta i bočni jastučići presvučeni kožom).

DAŠAK LUKSUZA

SEDIŠTA PRESVUČENA CRVENOM KOŽOM

Elegantna sedišta presvučena crvenom kožom sa unakrsnim prošivom unutrašnjosti daju luksuzni izgled visokog kvaliteta i dodaju dašak strasti.

VIDETI I BITI VIĐEN

CRNI RETROVIZORI U OBLIKU KRILA

Ekskluzivni crni retrovizori u obliku krila ostavljaju elegantan utisak – kao upečatljiv dizajnerski element i prefinjen dodatak boji karoserije Polymetal Siva.

Takumi

Japanski majstori (Takumi) su upotrebili elegantne detalje poput furnira od pravog drveta, unutrašnjost sa visokokvalitetnom crnom Nappa kožom (centralna obloga sedišta i bočni jastučići presvučeni kožom) i ekskluzivnim dizajnerskim elementima za vrhunski izgled i osećaj.

TAKUMI PREDNJA REŠETKA

DETALJI EKSTERIJERA

Posebno izdanje Takumi uključuje jedinstvenu i prefinjenu prednju rešetku u ekskluzivnoj boji Gunmetal sa hromiranim okvirom.

ELEGANTNA UNUTRAŠNJOST

DIZAJNIRANO ZA UDOBNOST I STIL

Sedite za volan i uživajte u potpunoj udobnosti u opuštajućoj unutrašnjosti, u kojoj možete da se prepustite ekskluzivnim dizajnerskim elementima sa visokokvalitetnim materijalima poput Nappa kože i drvenih obloga. Sve do poslednjeg detalja u ovoj unutrašnjosti sa fokusom na vozača odiše besprekornim kvalitetom.

20th Anniversary

Posebno izdanje Mazde za obeležavanje 20. godišnjice opremljeno je jedinstvenim, elegantnim posebnim funkcijama: Ekskluzivni elementi na ovom modelu uključuju spoljašnjost u boji Artisan Crvena (izborna opcija), visokokvalitetnu smeđu unutrašnjost sa jelenskom kožom Leganu® i delove sa Nappa kožom uz puno drugih jedinstvenih detalja.

LAK U BOJI ARTISAN CRVENA

DETALJI EKSTERIJERA

Artisan Crvena je naziv odlične i uzbudljive nijanse karoserije koja savršeno predstavlja prefinjenost izdanja Mazde6 2023 za obeležavanje 20. godišnjice.

SVETLOSMEĐA NAPPA KOŽA

ISTAKNUTI ELEMENTI UNUTRAŠNJOSTI

Svetlosmeđa Nappa koža na naslonu za glavu i jastučićima sedišta upotpunjuje visokokvalitetnu unutrašnjost i doprinosi visokom nivou udobnosti u vožnji u ovoj unutrašnjosti sa fokusom na vozača.

DODATNA OPREMA

Vaša je Mazda produžetak vašeg životnog stila, stoga unutrašnjost vašeg vozila učinite ličnom. Pronađite dodatnu opremu koja najbolje odgovara vašem načinu života, od teretnih mreža i pokrivača do tepiha za sve vremenske uslove.

ISTRAŽITE DODATNU OPREMU

STVORITE JAČU VEZU SA MAZDOM6

Da li želite da otkrijete više? Evo nekoliko načina na koje možete još bolje da shvatite zbog čega je Mazda6 Wagon toliko posebna.