UŽIVAJTE U PROLEĆU SA VAŠOM MAZDOM

Proleće je i svi želimo da se osećamo dobro, da izađemo napolje i uživamo!

 Kako biste bili spokojni, važno je da proverite stanje Vašeg vozila nakon zimskog perioda.

Uverite se da je Vaša Mazda spremna za predstojeću sezonu i iskoristite našu ponudu Specijalnih servisnih usluga tokom Aprila i Maja 2023.

POSETITE OVLAŠĆENOG MAZDA PRODAVCA

SERVIS KLIMA UREĐAJA

 Pravi je trenutak da proverite sistem klimatizacije Vaše Mazde. Redovan servis klima uređaja može zaštititi Vaše zdravlje i sprečiti skupe popravke.

 

Preporučujemo servis klima uređaja jednom u dve godine! 

 

SERVIS KLIMA UREĐAJA I ANTIBAKTERIJSKI TRETMAN*

6.499 RSD

AKTIVNI FILTER KABINE*

Zaštitite sebe i putnike od alergijskih čestica i otrovnih gasova sa ovim poboljšanim aktivnim filterom za vazduh u kabini koji zadržava više čestica, neutrališe ozon i neprijatne mirise koji mogu izazvati glavobolju, kašalj i suzenje očiju.

 

od

5.234 RSD  

(redovna cena od 6.543 RSD)

KROVNI NOSAČI I DODACI

Najefikasniji način za transport dodatnog prtljaga i dodatne opreme. Krovni nosači su proizvedeni po najvišim Mazdinim standardima kvaliteta i savršeno odgovaraju linijama Vašeg automobila.

 

Krovni nosači od  34.137 RSD  

(redovna cena 35.560 RSD)

Krovni kofer od  68.502 RSD 

(redovna cena 85.628 RSD)

Nosač za bicikl  21.483 RSD 

(redovna cena 26.854 RSD)

POSETITE OVLAŠĆENOG MAZDA PRODAVCA

MAZDINA KOLEKCIJA DODATNOG PRIBORA

Mazdini brendirani pokloni, suveniri, odeća, torbe, modeli automobila, igračke i mnogi drugi dodaci dostupni su u našoj mreži distributera i servisera! 

 

Pogledaj!

Ponuda važi za vreme trajanja akcije u aprilu i maju 2023. godine. Cene su informativne, maloprodajne, sa ukljućenim PDV-om i podložne promenama. Slike su simbolične, proizvodi su dostupni do isteka zaliha. Za više informacija i ponudu koja odgovara vašem vozilu obratite se vašem ovlašćenom Mazda prodavcu.

*Servis obuhvata proveru i reciklažu rashladnog fluida i kompresorskog ulja, bez njihove zamene, sa antibakterijskim tretmanom ventilacionih kanala i bez eventualne popravke kvarova.