LEGENDA SE NASTAVLJA

POSEBNE VERZIJE MAZDE MX-5 2023

KONFIGURIŠITE SVOJU MAZDU

POSEBNE VERZIJE MAZ­DE MX-5 2023

Savršene kombinacije boja koje naglašavaju te predivne obline. Ove godine je Mazda MX-5 RF 2023 dostupna ne samo u jednoj, već u dve posebne verzije: Kazari i Kizuna. Uz upečatljive kombinacije boja, unutrašnjost u Nappa koži i uzbudljive dodatke, ove posebne verzije će još godinama predstavljati jedinstven doživljaj.

KONFIGURIŠITE SVOJU MAZDU ZATRAŽITE PONUDU

OTKRIJTE DVE NOVE POSEBNE VERZIJE

MAZDA MX-5 RF 2023 KAZARI

U posebnoj verziji Mazde MX-5 RF 2023 Kazari stvorena je topla, prijatna unutrašnjost uz sedišta od Nappa kože u boji terakote i tvrdi crni krov. U kombinaciji sa novom bojom spoljašnjosti Zircon Sand, ovo posebno izdanje podjednako je elegantno i sportsko.

UĐITE I POŽELEĆETE DA OSTANETE NEKO VREME

INSPIRIŠUĆA UNUTRAŠNJOST

Mazda MX-5 RF 2023 Kazari vas poziva u svoju unutrašnjost svojim elegantnim detaljima i prelepim sedištima od Nappa kože u boji terakote sa preciznim ručnim prošivom. U putničkom prostoru sa vozačem u središtu sve je na dohvat ruke, tako da sve imate pod kontrolom upravo vi.

POSEBNI ISTAKNUTI ELEMENTI

SMEĐA NAPPA KOŽA

Mazda MX-5 RF 2023 Kazari dolazi sa elegantnom unutrašnjošću u smeđoj Nappa koži i sa elegantnim prošivima. Umirujuća boja vas opušta čak i tokom najuzbudljivijih vožnji.

CRNI TVRDI KROV

Potpuno automatski crni tvrdi krov izgleda odlično i pruža vam dodatnu toplotnu i zvučnu izolaciju, stvarajući kabriolet koji je užitak voziti u svako doba godine.

MAZDA MX-5 RF 2023 KIZUNA

Sedite u Mazdu MX-5 RF 2023 Kizuna i odmah ćete se osećati kao kod kuće zahvaljujući otvorenoj, prozračnoj atmosferi i prelepim sedištima od Nappa kože u beloj boji. Prefinjena spoljašnjost u Machine Sivoj boji uključuje tvrdi crni krov koji pruža dodatnu zvučnu i toplotnu izolaciju.

U REDU JE ZAGLEDATI SE

IZGLED OBLIKOVAN RASKOŠNIM BOJAMA I PRELEPIM LINIJAMA

Deep Crystal Plava boja naglašava elegantan oblik MAZDE MX-5 RF 2023 živopisnim i privlačnim detaljima. Kada zakoračite u unutrašnjost, dočekuju vas sedišta od glatke bele Nappa kože i sa njima usklađena unutrašnjost koja promoviše otvorenost i prozračnost i predstavlja uzbudljiv kontrast u odnosu na raskošnu karoseriju.

POSEBNI ISTAKNUTI ELEMENTI

BELA NAPPA KOŽA

Sedišta presvučena belom Nappa kožom odišu visokim kvalitetom i naglašavaju osećaj otvorenosti i prostranosti u putničkom prostoru.

CRNI TVRDI KROV

Crni tvrdi krov je potpuno automatski, elegantan i pruža dodatnu toplotnu i zvučnu izolaciju, zbog čega je Mazdu MX-5 RF 2023 još veći užitak voziti bez obzira na vremenske prilike.

BOLJE VOZNE KARAKTERISTIKE

U potpunosti iskoristite najnovije tehnologije koje poboljšavaju vozne karakteristike i sigurnost. Nove tehnologije sa senzorima i kamerama omogućuju funkcije poput našeg sistema pomoći za zadržavanje vozila u voznoj traci, inteligentnog sistema pomoći pri kočenju u gradskoj vožnji i našeg sistema za upozoravanje vozača na umor.

ZAKAŽITE PROBNU VOŽNJU

OSTANITE U KONTAKTU SA MAZDOM MX-5

Otkrijte više o Mazdi MX-5. Isprobajte automobil ili pročitajte naše brošure.