GARANCIJE

ZA PRAVI DUŠEVNI MIR


Mazda_6YearWarranty_Logo_Horizontal_Black_SRB_MNE_BIH-400x120


Mazda je poznata po kvalitetu i pouzdanosti, ali ne morate više da se pouzdate samo u našu reputaciju. To sada podržavamo 6-godišnjom garancijom na nova vozila. Šta ona pokriva? Doslovno vas štiti od troškova neočekivanih popravki svih važnih delova.

MAZDINA 6-GODIŠNJA GARANCIJA ZA NOVA VOZILA

U Mazdi je kvalitet obećanje koje uvek ispunjavamo. Upravo zato smo produžili garanciju na nova vozila na 6 godina ili 150.000 kilometara1. Sada kada znate da ste u potpunosti zaštićeni od neočekivanih situacija, još više ćete moći da se usredsredite na užitak u vožnji.

garancije na novo mazdino vozilo

Uvereni smo u izuzetan kvalitet svojih vozila. Želimo da vam otkrijemo tajnu. Toliko smo uvereni u tu činjenicu da ćemo vam ponuditi širok raspon garancija. Za svaki slučaj. Greške se dogode svakome. Na kraju, svi smo ljudi. Ono što je važno je kako ih možemo ispraviti.

SVA NOVA VOZILA – PREGLED GARANCIJA

garancija na novo mazdino vozilo

 

Garancija na novo Mazdino vozilo traje 6 godina ili 150.000 km, u zavisnosti od toga šta pre nastupi1. Zahtev za kvarove nastale tokom proizvodnje i kvarove materijala možete podneti tokom garantnog roka. 

 

mazdina garancija na lak i površinsku koroziju

 

Mazdina garancija na lak i površinsku koroziju pokriva vaše vozilo 3 godine, bez obzira na kilometražu. Sva oštećenja na laku nastala tokom proizvodnje popraviće Mazdin ovlašćeni servisni partner u svakom trenutku tokom te 3 godine.1

 

mazdina garancija na površinsku koroziju

 

Korodiranje karoserije (iznutra ka napolje) pokriveno je 12-godišnjom Mazda garancijom bez obzira na pređenu kilometražu.1

 

originalna mazdina dodatna oprema

 

Originalna Mazdina dodatna oprema kupljena zajedno sa novim vozilom pokrivena je garancijom na novo Mazdino vozilo (3 godine ili 100.000 km, u zavisnosti od toga šta pre nastupi).1

 

na putu u 40 zemalja

usluga mazda europe service

Vozite se Evropom i odjednom se vaš automobil pokvari, učestvuje u saobraćajnoj nezgodi ili vam ga ukradu. Ne brinite! Uz garanciju mobilnosti Mazda Europe Service pored sebe imate pouzdanog partnera—partnera na koga možete da se oslonite i koji će vam pomoći u bilo kojoj od navedenih situacija i to u više od 40 zemalja.

saznajte više

1Preduslov za ostvarenje prava na garanciju je redovno održavanje i pregledi karoserije u opsegu i intervalima propisanim od strane proizvođača.

 

2Pružalac Mazda produžene garancije je Triglav Osiguranje