DODATNA OPREMA – IZDVOJENO IZ PONUDE

MAZDA CX-5 STVORENA ZA VAS

Zbližite se s Mazdom CX-5 pomoću ekskluzivnih dizajnerskih dodataka. Bilo da se radi o sportskim aerodinamičnim delovima za prednji i zadnji deo vozila ili osvetljenim oblogama praga, originalnom Mazdinom dodatnom opremom možete da osmislite vlastiti doživljaj vožnje i stvorite utisak visokog kvaliteta do najsitnijeg detalja.

DODATNA OPREMA – IZDVOJENO IZ PONUDE

OPCIONE ALUMINIJUMSKE FELNE ZA MAZDU CX-5

Napravili smo pažljivo dizajniranu dodatnu opremu koja funkcioniše savršeno sa Mazdom CX-5 2021. Crna sa srebrnim naglascima kako bi se postigao osećaj kvaliteta i čvrstoće. Ove opcione aluminijumske felne naglašavaju stabilnost vozila smanjujući utisak visine vozila.

OSTALE ZANIMLJIVE INFORMACIJE

Mazda CX-5 će vas očarati filozofijom koja se fokusira na vozača poboljšanom tehnologijom Skyactiv, stalnom evolucijom dizajna Kodo ili elegantnom ergonomijom. Otkrijte ostale dodatke u galeriji u nastavku kako biste videli na koji način možete Mazdu još više da prilagodite svom individualnom stilu. 

OSVETLJENE OBLOGE PRAGOVA

Osvetlite svoju Mazdu ovim osvetljenim prednjim oblogama pragova sa logotipom CX-5 u beloj boji.

SKLOPIVA KUKA ZA VUČU

Kad vam kuka za vuču nije potrebna, jednostavno je elegantno sklopite. Kad vozilom treba nešto da vučete, izvucite je i spremni ste za vuču.

ZAŠTITNA LAJSNA PRTLJAŽNIKA

Dve lajsne od nerđajućeg čelika unose dašak luksuza u prtljažnik. Te lajsne dokaz su posvećenosti detaljima.

KADICA PRTLJAŽNIKA

Kadica prtljažnika otporna na sve vremenske uslove i prljavštinu ne samo da štiti prtljažnik, već dopunjava izgled vozila zahvaljujući elegantnom i modernom logotipu Mazda CX-5.

KROVNI NOSAČI I KROVNi SANDUK

Šlag na kraju čine aluminijski krovni nosači koji dopunjuju izgled Mazde CX-5. Postavljanjem poprečnih nosača omogućen vam je najefikasniji prevoz dodatnih stvari. 

DODATNE INFORMACIJE

Da li je izdvojena dodatna oprema privukla vašu pažnju? Saznajte više o opcijama konfiguracije Mazde pretraživanjem kataloga dodatne opreme ili kontaktiranjem naših zastupnika

OSTANITE U TOKU UZ MAZDU CX-5

Otkrijte više o Mazdi CX-5. Isprobajte automobil ili pročitajte naše brošure.