MAZDA CX-5

DODATNA OPREMA – ISTAKNUTO

MAZDA CX-5 STVORENA ZA VAS

Sprijateljite se sa Mazdom CX-5 pomoću ekskluzivnih dizajnerskih dodataka. Originalnom Mazdinom dodatnom opremom možete da osmislite sopstveni doživljaj vožnje i da stvorite utisak visokog kvaliteta do poslednjeg detalja.

Sklopiva kuka za vuču

Kad vam kuka za vuču nije potrebna, jednostavno je elegantno sklopite. Kada je potrebno da vozilom nešto vučete, izvucite je i spremni ste za vuču.

Nosač za skije/snowboard

Iskoristite sve pogodnosti prtljažnog prostora kako bi unutrašnjost ostala čista i suva nakon spusta niz padinu. Nosač za vaše skije ili snowboard je najefikasniji način uživanja u zimskim praznicima, dok unutrašnjost ostaje mesto samo za vas.

Nosač za bicikle

Natovarite svoje bicikle na krov i osigurajte ih na jednostavan i intuitivan način kako biste imali dobar pregled u krugu od 360°. Povećajte prtljažni kapacitet i ponesite svoje bicikle gde god želite.

Nosač za bicikle (tri bicikla)

Ovaj elegantan i lagan nosač za bicikle omogućuje vam utovar do tri bicikla gde god da vas avantura odvede. Vrlo je lako montirati ga na kuku za vuču i nagnuti ga prema napred za brzi pristup prtljažniku.

Krovni kofer

Sav prtljag stavite na krov kako bi prijatna unutrašnjost ostala samo vama. Krovni kofer je najefikasniji način za prevoz stvari poput dodatnog prtljaga i jednostavno je da ga spremite kada nije u upotrebi.

DODATNE INFORMACIJE

Da li je istaknuta dodatna oprema privukla vašu pažnju? Za više o opcijama konfiguracije Mazde kontaktirajte naše partnere. 

OSTANITE POVEZANI SA MAZDOM CX-5

Otkrijte više o Mazdi CX-5. Isprobajte automobil ili pročitajte naše brošure.