MAZDA CX-5 2023

ODABERITE OPREMU

Prime-Line

 

Mazda CX-5 uključuje širok raspon standardnih funkcija, od naprednog sistema nadzora mrtvih uglova do LED prednjih svetala – sve što vam je potrebno za uzbudljiv i udoban doživljaj vožnje.

MAZDA CONNECT SA 10,25-INČNIM DISPLEJEM

SISTEM INFORMISANJA I ZABAVE

Mazda Connect je sistem informisanja i zabave najnovije generacije sa puno funkcija kada ga povežete sa pametnim telefonom. Povežite se sa aplikacijama za muziku ili zabavu i slušajte dok ste u pokretu. Sistem na jednostavan način prima ažuriranja softvera kako bi mogao da se poveže sa novim aplikacijama.​

SPREMAN ZA KRUPNIJE PREDMETE

PRTLJAŽNI PROSTOR SA RAVNIM PODOM

Čak i kada su sedišta sklopljena prema dole zbog dodatnog prostora, prošireni pod prtljažnika je potpuno ravan kako bi olakšao prevoz većih predmeta.

Center-Line

 

Mazda CX-5 sa opremom Centre-Line ima elegantne 17-inčne aluminijumske felne. Osim sveobuhvatne standardne opreme, ovaj nivo opreme uključuje i dodatne elemente poput dvozonske automatske kontrole klime ili senzora za svetlo i kišu.

ELEGANTNO U POKRETU

NOVE 17-INČNE ALUMINIJUMSKE FELNE (SREBRNE METALIK)

Nove 17-inčne srebrne metalik aluminijumske felne na Mazdi imaju posebno elegantan izgled, bez obzira da li ste u vožnji ili ste zaustavljeni na semaforu.

POJEDINAČNE ZONE UDOBNOSTI

DVOZONSKA AUTOMATSKA KONTROLA KLIME

Kad je samo jedna strana vozila izložena suncu, važno je znati da se temperatura u unutrašnjosti može kontrolisati odvojeno. Pomoću dvozonske automatske kontrole klime vozač i suvozač mogu pojedinačno regulisati postavke temperature u skladu sa vlastitim željama. Jer svakome odgovara drugačija temperatura kako bi se osećao prijatno.

Advantage

 

Mazda CX-5 Advantage pruža udobnost i sigurnost za celu porodicu. Dolazi sa modernom tehnologijom kojom se omogućuju izvanredne performanse u vožnji i odzivnost na putu, u kombinaciji sa prostranom i udobnom unutrašnjošću. Mazda CX-5 Advantage uključuje niz dodatnih funkcija poput monitora sa prikazom od 360°, naprednog head-up displeja i još puno drugih funkcija.

IZVANREDNI DETALJI

„PAMETNI“ KLJUČ

Vaš ključ je automatski prepoznat čim se približite svom modelu CX-5. Tako na praktičan način možete da otvorite sva vrata i da pokrenete vozilo bez vađenja ključa iz džepa.

PRIJATNA VOŽNJA TOKOM HLADNIH DANA

GREJANJE UPRAVLJAČA

Površine upravljača koje dodirujete mogu da se zagreju dodirom tastera. Grejanje upravljača se automatski isključuje nakon pola sata. Zagrejte ledene prste tokom hladnih dana.

NewgroundOprema Newground uključuje dodatne srebrne bočne elemente, kao i srebrne prednje i zadnje donje ukrase koji automobilu daju utisak čvrste, višenamenske spoljašnjosti. Na prednjoj rešetki se nalazi jedinstveni zeleni detalj i ta tema se proteže u unutrašnjost sa crnim sedištima presvučenim eko kožom sa zelenim štepom i crnim umetcima od jelenske kože.

ISTAKNITE SE

19-inčne crne aluminijumske felne dijamantske obrade ukrašavaju spoljašnjost modela sa opremom Newground koja je upotpunjena srebrnim i zelenim detaljima.

SPREMAN ZA AKCIJU

CRNA SEDIŠTA DELIMIČNO PRESVUČENA EKO KOŽOM

Udobnost i stil su važni bez obzira na vaše odredište. Mazdu CX-5 Newground krase crna sedišta delimično presvučena eko kožom sa štepovima u boji zelene limete i crnim umetcima od jelenske kože. Prefinjena, dinamična unutrašnjost koja će vas odvesti u vašu sledeću avanturu.

Exclusive-Line

 

Mazda CX-5 vozaču nudi dodatnu tehnološku podršku uz kameru za pogled unazad tokom parkiranja. Takođe dolazi sa električnim vratima prtljažnika i još nekim dodatnim detaljima u dizajnu koji izgled Mazde CX-5 čine izvanrednim.

VOŽNJA SA STILOM

NOVE 19-INČNE CRNE ALUMINIJUMSKE FELNE DIJAMANTSKE OBRADE

19-inčne crne aluminijumske felne dijamantske obrade ukrašavaju spoljašnjost modela sa opremom Exclusive-Line kako bi se naglasila elegantna spoljašnjost.

HEAD-UP DISPLEJ (HUD) U BOJI SA OPCIJOM PROJEKTOVANJA NA VETROBRANSKO STAKLO

Head-up displej u boji sa opcijom projektovanja na vetrobransko staklo projektuje ključne informacije u vaše vidno polje. Prikuplja najvažnije informacije o vožnji poput brzine, smera i saobraćajnih znakova i sve ih prikazuje na jednom centralizovanom mestu zahvaljujući čemu vaš pogled ne skreće sa puta.

HomuraZa one koji traže poseban i zabavan SUV, Mazda CX-5 Homura otelotvoruje gradski sportski i dinamični duh sa detaljima poput crnih spoljnih retrovizora i karakterističnog krila koji izoštravaju i boju i oblik.

ISTAKNUTI DETALJI

SJAJNO CRNI

Sportska spoljašnjost linije Homura naglašena je sjajno crnim donjim delom branika, bočnim oblogama i lukovima oko točkova.

PREDNJI DEO KOJI SE ISTIČE

PREPOZNATLJIVO KRILO

Na modelima Homura nova rešetka je uokvirena novooblikovanim, sada još prepoznatljivijim krilom u sjajnoj crnoj boji.

TakumiOdaberite dodatnu udobnost i prefinjenost uz liniju Takumi. Presvlake od Nappa kože i drveni dekor upotpunjuju unutrašnjost. Prefinjeni detalji spoljašnjosti poput donjih oplata branika u boji karoserije i svetlih 19-inčnih aluminijumskih felni upotpunjuju izgled.

IZVANREDNI DETALJI

BRANICI U BOJI KAROSERIJE

Spoljašnjost Takumi odiše luksuzom uz donje delove branika, bočne obloge i lukove oko točkova u boji karoserije.

PREPUSTITE SE MUZICI

AUDIOSISTEM BOSE

Audiosistem Bose sa tehnologijom kompenzacije buke AudioPilot omogućuje bogat i sveobuhvatan audiodoživljaj koji sve putnike u automobilu stavlja u središte muzike. U saradnji sa Bose-om iskusni inženjeri zvuka stvorili su sistem koji se prilagođava jedinstvenoj akustici Mazde CX-5.

OSTANITE POVEZANI SA MAZDOM CX-5

Otkrijte više o Mazdi CX-5. Isprobajte automobil ili pročitajte naše brošure.