MAZDA CX-5 2022

ODABERITE OPREMU

Emotion

Od 25.690 €
Već osnovna Mazda CX-5 2022 uključuje širok raspon standardnih funkcija, od naprednog sistema nadzora mrtvih uglova do LED prednjih svetala i autonomnog sistema kočenja u nuždi koji detektuje i pešake – sve što vam je potrebno za uzbudljiv i opušten doživljaj vožnje za celu porodicu.

VAŠ KOMANDNI CENTAR MAZDA CONNECT

8-INČNI DISPLEJ OSETLJIV NA DODIR

8-inčni centralni displej koristi optičko vezivanje kako biste imali displej sa tečnim kristalima i tablu osjetljivu na dodir. Na taj način se eliminiše refleksija i prikazuje jasnija slika radi lakšeg, sigurnijeg pristupa sistemu Mazda Connect.

SPREMAN ZA KRUPNIJE PREDMETE

PRTLJAŽNI PROSTOR SA RAVNOM PODNICOM

Čak i kada su nasloni sedišta preklopljeni radi dobijanja dodatnog prostora, podnica prtljažnog prostora ostaje potpuno ravna kako bi se olakšao utovar i prevoz glomaznijeg prtljaga.

Challenge

Od 28.290 €
Uz elegantne 17-inčne aluminijske felne i zatamnjena zadnja stakla, Mazda CX-5 2022 pokazuje da praktičnost dolazi sa stilom. Istaknuta funkcija opreme Challenge je i dvozonski automatski klima uređaj koji vašim putnicima omogućuje postavke klimatizacije prema vlastitim željama za veću udobnost.

VOŽNJA SA STILOM

NOVE 17" ALUMINIJUMSKE FELNE (7G SREBRNA METALIK)

Potpuno nove 17-inčne aluminijumske felne u 7G srebrnoj metalik boji perjanica su Mazdinog dizajna 7. generacije, kojima se postiže elegantniji nastup - bez obzira na to da li stojite na semaforu ili se vozite.

PRILAGOĐENE ZONE UDOBNOSTI

DVOZONSKI AUTOMATSKI KLIMA-UREĐAJ

Kada sunce snažno udara na samo jednu stranu automobila, teško je složiti se oko postavki klima-uređaja. Klima-uređaj sa odvojenom kontrolom temperature u dve zone prekida takve rasprave i omogućuje putniku i suvozaču da odvojeno odaberu vlastite postavke. Jer svi su različiti, zar ne?

Challenge Plus

Od 29.990 €
Ostanite povezani sa svojim vozilom i kada niste u njemu uz pomoć novog sistema Mazda Connect sa velikim 10,25-inčnim displejem. U Paketu Challenge Plus na usluzi su vam još serijski navigacioni sistem, prednji i zadnji parking senzori i kamera za vožnju unazad.

MAZDA CONNECT SA 10,25-INČNIM DISPLEJEM

SISTEM INFORMISANJA I ZABAVE

MAZDA CONNECT sa velikim displejem dijagonale 10,25 inča nove generacije i mnogo funkcija kada ga povežete sa pametnim telefonom. Povežite se sa aplikacijama za muziku ili zabavu i uživajte dok ste u pokretu. Sistem na jednostavan način prima ažuriranja softvera za buduće aplikacije u vezi povezivanja.

Attraction

Od 30.490 €
Bez brige kroz hladno doba godine. Paket Attraction serijski dolazi sa grejanim prednjim sedištima i grejanim obručem upravljača. A ako vas na putu zateknu sneg i led, vetrobran će se sigurno čistiti zahvaljujući odleđivaču na krajnjim pozicijama brisača.

MAZDA CONNECT SA 10,25-INČNIM DISPLEJEM

SISTEM INFORMISANJA I ZABAVE

MAZDA CONNECT sa velikim displejem dijagonale 10,25 inča nove generacije i mnogo funkcija kada ga povežete sa pametnim telefonom. Povežite se sa aplikacijama za muziku ili zabavu i uživajte dok ste u pokretu. Sistem na jednostavan način prima ažuriranja softvera za buduće aplikacije u vezi sa povezivanjem.

UDOBNA VOŽNJA U HLADNIM VREMENSKIM USLOVIMA

GREJANI OBRUČ UPRAVLJAČA

Delovi upravljača koje dodirujete mogu se zagrejati pritiskom tastera, a nakon pola sata grejanje će se automatski isključiti. Dobrodošao osećaj prijatnosti za promrzle ruke tokom hladnih dana.

Attraction Plus

Od 32.190 €
Atraktivne posebno obrađene 19-inčne aluminijumske felne, Head-up displej sa projekcijom na vetrobransko staklo, električno otvaranje prtljažnika, pametni ključ i sistem nadzora okoline vozila 360 stepeni sa četiri kamere samo su neki detalji bogatog paketa Attraction Plus.

Newground

Od 33.290 €
Mazda CX-5 2022 Newground namenjena je progresivnim avanturistima koji su u potrazi za inspiracijom na otvorenom. Njena spoljašnjost je izraz robusnosti istraživača, dok se energičnost unutrašnjosti odražava u sedištima sa posebnim presvlakama i ekskluzivnim detaljima u boji.

SISTEM PRILAGODLJIVIH PREDNJIH SVETALA (AFS)

Mazda CX-5 2022 Newground noću uvek osigurava dobro osvetljeno vidno polje kako bi se ublažio umor vozača. Mazdin sistem prilagodljivih prednjih svetala (AFS) prilagođava i zakreće svetla u skladu sa smerom upravljanja, tako da svetla uvek svetle tamo gde ih trebate.

SPREMAN ZA AKCIJU

CRNA SEDIŠTA DELIMIČNO PRESVUČENA EKO-KOŽOM

Udobnost i stil su važni bez obzira na vaše odredište. Mazda CX-5 2022 Newground dolazi sa crnim sedištima delimično presvučenim eko-kožom sa detaljima poput zelenih štepova i umetaka od crne brušene kože. Klasična, ali dinamična unutrašnjost, dovoljno je robusna za vašu sledeću avanturu.

Revolution Bose

Od 33.090 €
Odaberite dodatnu udobnost i praktičnost uz Mazdu CX-5 Revolution. Od integrisanog sistema informisanja i zabave, preko sveobuhvatnog audiodoživljaja uz po meri skrojen audiosistem Bose, sve do prefinjenih detalja koji stvaraju vašu vlastitu jedinstvenu, udobnu i elegantnu Mazdu.

BESPREKORNO INTEGRISAN NAVIGACIONI SISTEM

SERIJSKI NAVIGACIONI SISTEM

Ostanite povezani sa svojim automobilom i putem bez nepotrebnog ometanja. Vaš sistem Mazda Connect omogućuje vam da se usredsredite na užitak u vožnji, dok vam jasno pokazuje put na centralnom displeju.

Revolution Top Bose

Od 37.490 €
Počastite se vrhunskom udobnošću uz kožom presvučena sedišta, prednja višestruko električno podesiva sa memorijama položaja za vozača. Grejana su prednja i zadnja, a udobnost tokom letnjih vrućina garantuje ventilacija prednjih sedišta. Serijski dolazi crna koža, a uz doplatu je dostupna i bela.

Homura Plus Bose

Od 36.090 €
Za one koji traže karakterističan i zabavan SUV, Mazda CX-5 2022 Homura Plus utelotvoruje urbani sportski nastup i smeli duh sa detaljima poput crnih kućišta spoljnih retrovizora i karakterističnog krila koji dodatno ističu i boju i oblik.

PREDNJI DEO KOJI SE ISTIČE

PREPOZNATLJIVO MAZDINO KRILO

Oko prednje rešetke verzije Homura Plus nalazi se naše karakteristično krilo lakirano u crno – jedan od mnogih istaknutih crnih detalja na spoljašnjosti ovog sportskog SUV-a.

ISTAKNUTI DETALJ

CRNI SPOLJNI RETROVIZORI

Mazda CX-5 2022 u verziji Homura Plus jednu od osnovnih funkcija svih putničkih vozila pretvara u privlačan detalj; crna kućišta spoljnih retrovizora u obliku krila ovom već izrazito sportskom SUV-u dodatno naglašavaju njegov sportski duh.

Takumi plus

Od 38.490 €
Mazda CX-5 2022 Takumi Plus je gradski SUV bez premca, sa obiljem opreme i jedinstvenih detalja koji ističu kvalitet i prefinjenost ovog modela više nego ikad. Sa ekskluzivnim štepovima na upravljaču, unutrašnjošću od Nappa kože i elegantnim ukrasnim umetcima u unutrašnjosti od pravog drveta.

PRAKTIČAN STIL

EKSKLUZIVAN DIZAJN UPRAVLJAČA

Upravljač presvučen kožom sa prefinjenim štepovima stavlja vas u središte i deluje kao taktilna veza sa Mazdinim prelepim dizajnom Kodo.

DETALJI OD PRAVOG DRVETA

DEKORATIVNE OBLOGE VRATA

U vrhunski obrađenoj unutrašnjosti Mazde CX-5 2022 Takumi Plus na oblogama vrata nalaze se dekorativne ploče od pravog drveta koje naglašavaju utisak luksuza i savršeno se dopunjuju sa finim kožnim detaljima putničkog prostora.

MAZDA CX-5 2022 TAKUMI PLUS

Postupak smo u potpunosti pojednostavili: odaberite dva automobila i uporedite njihove cene, glavne karakteristike i opremu.

UPOREDI SPECIFIKACIJE

OSTANITE POVEZANI SA MAZDOM CX-5

Otkrijte više o Mazdi CX-5 2022. Isprobajte automobil ili pročitajte naše brošure.