NOVI NIVO PREFINJENOSTI

MAZDA MX-5 TAKUMI

KONFIGURIŠI MAZDU

VANVREMENSKI IZ­GLED

Savršena kombinacija boja koja naglašava neverovatne obline, prelep dizajn i užitak u vožnji. Kad se Mazda MX-5 TAKUMI pojavi, glave se okreću, a unutrašnjost u beloj boji neočekivano iznenađuje kontrastom. To je vrhunski izraz elegancije Mazdinog vanvremenskog roadstera.

SVE JE U IZGLEDU

PRELEPA IZNUTRA I SPOLJA

Potpuno nova Deep Crystal plava Mica naglašava elegantni oblik Mazde MX-5 TAKUMI živopisnim, privlačnim detaljima, dok platneni krov u boji trule višnje ostavlja bez daha. Unutra vas pozdravlja naša na dodir mekana bela napa koža i odgovarajuća unutrašnjost, čime se stvara uzbudljiv, ali istovremeno prefinjen kontrast.

NOVE OSOBENOSTI TAKUMIJA

 

NOVA BOJA: DEEP CRYSTAL PLAVA MICA

 

Potpuno nova Deep Crystal plava Mica naglašava eleganciju oblika Mazde MX-5.

 

VRHUNSKI DODIR: PLATNENI KROV U BOJI TRULE VIŠNJE

 

Platneni krov u boji trule višnje je elegantan dodatak živopisnoj boji spoljašnosti.

POBOLJŠANA EFIKASNOST U VOŽNJI

Iskoristite u potpunosti prednosti naših najnovijih tehnologija za poboljšanje performansi i povećanje bezbednosti sa paketom I-ACTIVSENSE. Koristite novu senzorsku tehnologiju i kameru koja omogućava funkcije poput upozorenja na napuštanje kolovozne trake, inteligentnog sistema pomoći pri kočenju u gradskoj vožnji i našeg upozorenja vozača na umor. Dostupno sa paketom Tech.

ZAKAŽITE PROBNU VOŽNJU

OSTANITE U KONTAKTU UZ POMOĆ MAZDE MX-5

Mazda MX-5 nudi zaista puno toga: Sledite linkove u nastavku kako biste saznali više, istražili mnoge opcije ili, još bolje, zakazali probnu vožnju i razgovarali sa lokalnim Mazda zastupnikom.

PREUZMITE BROŠURU

Pogledajte koliko je prelep iz još više uglova, a pojedinosti pronađite ovde.

ZATRAŽITE BROŠURU