DIZAJNIRAN ZA VOZAČE

MAZDA3 SEDAN 2024

KONFIGURIŠITE SVOJU MAZDU

VAŠ ELEGANTAN SAPUTNIK U VOŽ­NJI

Klasična i prefinjena Mazda3 Sedan ističe se više od ostalih sa svojim jedinstvenim linijama koje na površini automobila odražavaju svetlost, stvarajući kompleksne i intrigantne oblike. Vrhunska japanska izrada omogućuje vam osećaj opuštenosti u putničkom prostoru koji pruža baš sve što je potrebno za izuzetan doživljaj vožnje.

KONFIGURIŠITE
SVOJU MAZDU3
SEDAN 2024

KONFIGURIŠTE SVOJU MAZDU

01 UMETNIČKO DELO NA TOČKOVIMA

Mazda3 Sedan 2024 je ogledni primerak elegantnog japanskog dizajna uz senzualne obline koje u igri reflektuju vašu okolinu. Pravo umetničko delo, pedantna japanska estetika i odzivne performanse upaliće iskru užitka u vama i pružiti vam uzbuđenje gde god da putujete.

02 POVEZANOST

Mazda3 2024 dolazi sa poboljšanim funkcijama povezivosti i sistemom informisanja i zabave. Svoje omiljene aplikacije možete da upotrebljavate putem bežičnih aplikacija Apple CarPlay®² ili Android Auto™². Head-up displej sada može da prikazuje i uputstva za pravac iz aplikacije za navigaciju na vašem telefonu.

03Čisti užitak u vožnji

Svakodnevnu vožnju Mazdom3 Sedan pretvorite u uzbudljivu avanturu. Zahvaljujući našim najnovijim motorima Skyactiv sa tehnologijom Mazda M Hybrid, možete računati na izvanredne performanse, efikasnu potrošnju goriva i fantastičnu odzivnost.

PROBNA VOŽNJA

VAŠA MAZDA3 2024 VAS ČEKA

Da li ste spremni da naručite ili zatražite više detalja o finansiranju? Izračunajmo najbolju ponudu za vas i približimo vas korak bliže vlasništvu nad našom novom Mazdom.

Zatražite ponudu

PRIV­LAČNA SPOLJAŠNJOST

Lepota i prefinjenost japanskog dizajna se zaista ističu na elegantnoj Mazdi3 Sedan 2024. Prefinjene obline i sjajne površine se igraju svetlom i na intrigantan način odražavaju okolinu.

JEDINSTVEN OBLIK

Tokom vožnje konture automobila hvataju odraz okoline i tako osiguravaju da se Mazda3 Sedan 2024 istakne gde god da pođete.

PRELEP DIZAJN ZADNJIH SVETALA

Na početku punom snagom, a zatim uzastopnim impulsima, Kodo pokazivač pravca podseća na otkucaje srca i Mazdino karakteristično zadnje svetlo.

ELEGANTNA KAROSERIJA

DINAMIČNE BOJE KAROSERIJE

Završna obrada na Mazdi uvek oduzima dah zahvaljujući našoj inovativnoj tehnologiji lakiranja koja prelepo naglašava dinamičan dizajn Kodo. Na raspolaganju imate izbor živopisnih boja poput naše nove boje Ceramic White.
 

OTKRIJTE PAKETE OPREME

Prime-line

Paket Prime-Line je podigao lestvicu zaista visoko uz privlačne funkcije celog asortimana poput sistema Mazda M Hybrid, head-up displeja u boji i odličnog kapaciteta sistema informisanja i zabave putem bežičnih aplikacija Apple CarPlay®² i Android Auto™².

EXCLUSIVE-LINE

Paket Exclusive-Line pruža dodatan dašak elegancije i praktičnosti uz 18-inčne srebrne aluminijumske felne, prednje parking senzore, grejana prednja sedišta, dvozonsku kontrolu klime, opciju „pametnog” ulaska bez ključa i Qi bežično punjenje.

OPUSTITE SE U
PREFINJENOJ UNUTRAŠNJOSTI

Naši majstori umetnici su ostali verni filozofiji „manje je više” i stvorili su unutrašnjost koja savršeno otelotvoruje japansku estetiku i stručnu izradu. Stoga unutrašnjost Mazde3 Sedan 2024 pruža podjednak užitak vozačima i putnicima jer omogućuje jedinstvenu kombinaciju udobnosti i elegancije.

JOŠ BOLJE
PERFORMANSE

Bez obzira na to koji pogonski sistem odaberete, svi motori su opremljeni sistemom Mazda M Hybrid koji omogućuje efikasnu potrošnju goriva i performanse. Birajte između dva motora e-Skyactiv G ili revolucionarnog motora e-Skyactiv X koji upotrebljava jedinstvenu Mazdinu tehnologiju kako bi doživljaj vožnje podigao na novi nivo.

PROBNA VOŽNJA
AUTOMATSKO KOČENJE U HITNIM SLUČAJEVIMA

Hardver za automatsko kočenje u hitnim slučajevima je ažuriran kako bi se omogućilo poboljšanje specifikacija za detekciju radi još bolje sigurnosti i performansi, čak i noću, dok se omogućuje i poboljšana detekcija pešaka i biciklista.

PREPOZNAVANJE ZNAKOVA

Inteligentni sistem održavanja brzine (ISA) prepoznaje znakove preciznije nego ikad kako bi omogućio pouzdane informacije, npr. o ograničenju brzine, u navigacionom sistemu i na head-up displeju.

SISTEM POMOĆI U VOŽNJI U GUSTOM SAOBRAĆAJU

Sistem pomoći u vožnji u gustom saobraćaju (CTS) pomaže u sprečavanju umora tako da se smanjuje monotonija u gustom saobraćaju, npr. automatskim upravljanjem koje se prilagođava svakoj situaciji, uz pomoć sa gasom i pri kočenju.

UPOZORENJE NA NEOPREZNU VOŽNJU

Sistem nadzora vozača pruža zvučna upozorenja ako skrenete sa puta i tako vam pomaže da ostanete fokusirani za sigurniju i udobniju vožnju.

MAZDA3 2024 HATCHBACK

Uz dinamičan i moderan profil, Mazda3 2024 Hatchback pobuđuje osećaj brzine uz elegantnu liniju krova i privlačan dizajn zadnjeg dela. Naravno, računajte na iste uzbudljive performanse, prelepu japansku estetiku i besprekornu izradu kao i kod sedana.

OTKRIJTE MAZDU3 HATCHBACK

NALEPNICA SA
INFORMACIJAMA O
GUMAMA

Informacije sa nalepnice o gumama vam pomažu u donošenju informisanih ekonomičnih i ekološki osvešćenih odluka. Saznajte više o svim raspoloživim gumama za svaki model Mazde i informacije o kriterijumima kvaliteta.

OTKRIJTE VIŠE

OSTANITE U KONTAKTU SA MAZDOM3 2024

Otkrijte više o Mazdi3 Sedan 2024. Isprobajte automobil ili pregledajte naše brošure.

1 Prikazana vozila možda nisu ista kao modeli namenjeni tržištu Srbije. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu da se razlikuju od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcionom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cene su neobavezujuće cene informativnog karaktera sa uključenim PDV-om (20%). Tačnu cenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda distributera.

2 Dostupnost funkcionalnosti Android Auto očekuje se tokom druge polovine 2023. Po dostupnosti, potrebno je ažurirati softver u vozilu i to se može uraditi posetom jednom od ovlašćenih Mazda distributera ili putem bežičnog ažuriranja. Za dodatne informacije obratite se ovlašćenom Mazda distributeru.