MAZDA CX-30 122 KS PRIME - LINE

 

OD 25.990 €!

 

DOSTUPNA ODMAH

 

Sada sa 6 godina garancije*

Gde god odlučite da vozite, u gradu ili u prirodi, Mazda CX-30 će se stopiti sa okolinom, odišući energijom spolja i udobnošću iznutra. Doživite majstorsko delo koje otelotvoruje tradicionalno Jinba Ittai jedinstvo između vozača i automobila. Intuitivna, zabavna i sa besprekornom zaštitom i podrškom. Mazda CX-30 svako putovanje pretvara u avanturu.

Ponuda uključuje: Metalik boju, automatsko zaključavanje, kožni upravljač podesiv po visini i dubini, putni računar, LED prednja svetla, zadnji parking senzori, centralno daljinsko zaključavanje, prednji i bočni vazdušni jastuci za vozača i suvozača, kamera za vožnju unazad, sistem nadzora mrtvih uglova (BSM) sa upozorenjem na bočni saobraćaj pozadi (RCTA), protivprovalni alarm, tempomat, audio-sistem (AM/FM/DAB+) sa 6 zvučnika i USB-C, Bluetooth povezivost, digitalni DAB+ radio, Mazdin Connect sa 10" displejom u boji, navigacioni sistem, head-up displej (projekcijski), bežični Apple Carplay i Android Auto i još mnogo toga. Sada sa 6 godina garancije*.

Sednite za upravljač

Probnu vožnju Mazde CX-30 zatražite jednostavnim klikom, a detalje o našoj posebnoj ponudi saznajte kod najbližeg ovlašćenog Mazda partnera kojeg možete potražiti niže.

Probna vožnja

KOJI JE PAKET OPREME ZA VAS?

Mazda CX-30 2024 dolazi sa širokom lepezom mogućnosti koje vam omogućuju da stvorite automobil samo za sebe – bez obzira na to da li želite da prilagodite izgled, sigurnosne funkcije ili da napravite samo nekoliko ličnih promena u dizajnu.

KONFIGURIŠI SVOJU

Pokloni, popusti i druge pogodnosti prilikom kupovine se ne sabiraju

*Garancija na novo Mazdino vozilo traje 6 godina ili 150.000 km, šta god nastupi prvo. Preduvet za ostvarenje prava na garanciju je redovno održavanje i pregledi karoserije u obimu i intervalima koje propisuje proizvođač.