vrlo malen konceptni automobil

hazumi

malen i moćan

Hazumi, što na japanskom znači „povezan” ili „nicati”, dizajnom Kodo postiže karakter malene, ali temperamentne životinje koja pršti energijom. Naši inženjeri osmislili su kompaktnu karoseriju živahnog karaktera koja još uvek ostavlja snažan utisak na svakoga.

vrlo malen, ali sa stavom

Karakterni Hazumi prvi put je predstavljen 2014. u Ženevi na sajmu automobila. Tada je demonstrirano da veličina nije važna. Naši inženjeri nisu pristali na kompromise i razvili su vrlo malen automobil opremljen pametnom tehnologijom Skyactiv, 1,5-litrenim snažnim motorom, sustavom informiranja i zabave MZD Connect i revolucionarnim sustavima za izbjegavanje sudara te ostalim sigurnosnim značajkama.

komunika­cija diza­jna ha­zumi

Prvi vrlo maleni automobil sa dizajnom Kodo izrađen je tako da izgleda kao da bukvalno pršti energijom. Opremljen je impresivnim 18-inčnim felnama od aluminijumske legure, centriranom dvostrukom izduvnom cevi, ugaonim displejom, naprednim head-up displejom i sa četiri sportska školjkasta sedišta. Energični karakter i izgled modelu Hazumi daju pravi ulični izgled savršen za grad.

mazda2

iznimno zabavan sportski mini automobil

Uživajte u osećaju Jinba Ittai kao nikad pre. Mazda2 sjedinjuje upečatljiv dizajn, uzbudljivu vožnju i potpunu kontrolu za upravljačem sa funkcijom G-Vectoring Control.

istražite
dizajn nove generacije

Pretvorite ideje budućnosti u stvarnost

skyactiv-x

Budućnost motora