KONCEPTNI AUTOMOBIL CROSSOVER

KOERU

PREKOR­AČEN­JE GRAN­ICA

Filozofijom dizajna Kodo stvorili smo Koeru, koncept crossover SUV-a koji sjedinjuje snagu, vitalnost i eleganciju i prelazi u nešto sasvim neuobičajeno. Posebna tehnologija za prigušivanje buke i vibracija vožnju čini prijatnom i spokojnom. Aerodinamični oblik za kojim se svi okreću optimizije protok vazduha čime je poboljšana stabilnost i osećaj potpune kontrole Jinba Ittai.

CROSSOVER SA KARAKTEROM

Na frankfurtskom sajmu automobila 2015. predstavili smo našu viziju budućeg crossover SUV-a i odmah ostavili snažan utisak. Koeru s laganom karoserijom, širokim proporcijama i sportskim spuštenim putničkim prostorom dobija izgled i karakter snažne grabljivice.

KOMUNIKA­CIJA DIZA­JNA KO­ERU

Crossover SUV ponovno smo interpretirali počevši sa karakterističnim zakrivljenim krilom Kodo odlučnog stava. Upečatljiva LED prednja svetla dočaravaju svetle, neustrašive oči divlje životinje. Veliki točkovi sa odvažnim krilima izgledaju kao snažne noge koje gaze po zemlji. Konačno, nizak putnički prostor i široke proporcije stvaraju snažan utisak brzine i esencije.

MAZDA CX-3

PROSLAVITE SVOJ STIL

Mazda CX-3, dizajnirana za užitak u vožnji bez kompromisa, slavi stil sa jedinstvenim dizajnom, naprednom tehnologijom i performansama. Isklesan, izrađen i ergonomski dizajniran sa vama u središtu.

ISTRAŽITE
DIZAJN NOVE GENERACIJE

Pretvorite ideje budućnosti u stvarnost

SKYACTIV-X

Budućnost motora