Tamara i Petar voze Mazdu

Tamara Dragičević i Petar Benčina voze Mazdu 

Mazda Srbija je ovih dana ušla u saradnju sa popularnim glumačkim parom Tamarom Dragičević i Petrom Benčinom. Tamara i Petar su se zaljubili u Mazdin najnoviji gradski SUV Mazdu CX-30 jer im upravo ovaj automobil savršeno pristaje uz njihov lifestyle i moći će da ga uklope u sve svoje životne situacije. Svojim atraktivnim dizajnom, odličnim voznim i ekološkim osobinama i funkcijama opreme jedinstvenim u klasi, Mazda CX-30 se obraća kupcima kojima je automobil više od običnog prevoznog sredstva.

 

Tamara i Petar su se odlučili za auto pogonjen Mazdinim revolucionarnim Skyactiv-X motorom sa 186 KS i za najopremljeniju verziju GT Plus Sound Style Luxury. CX-30 je dovoljno malen za vožnju i parking na gradskim ulicama što je Tamari  i Petru važno jer  žive u Beogradu, a ujedno je dovoljno veliki za pordični beg u nepoznato. Auto je opremljen svim mogućim bezbednosnim sistemima pa glumački par može da bude siguran da će im vožnja biti sigurna i udobna dok istovremeno mogu da uživaju u Bose sound sistemu, navigaciji, projekcijskom head-up displeju, adaptivnom tempomatu, kožom obloženom grejanom upravljaču i ručici mjenjača i još mnogo toga. Uz Mazdine opcione pakete opreme ni jedna želja ne ostaje neispunjena. 

 

'Jako nam je drago da smo se povezali sa Mazdom jer nam je ona bila prvi izbor od početka. Zaljubili smo se u njen dizajn odavno, a kada se pojavila Mazda CX-30, shvatili smo da je to ono što smo tražili.  Ovaj automobil nam je savršena mera svojom veličinom: idealan auto da obavimo sve što treba po gradu, ali i da se sa decom uputimo na dalje putovanje', rekli su Tamara i Petar prilikom preuzimanja automobila.