Mazda Motor Serbia

Beograd

Street
11000 Beograd

Radno vreme

Prodaja Servis
Mazda6 Sedan

Vrhunac prefinjenosti dizajna KODO: Duša pokreta

Nova Mazda6 Sedan prefinjenost spolja i iznutra postiže elegancijom punom samopouzdanja. Naši majstori zanatlije i dizajneri rukama su udahnuli život u svaku liniju i oblinu i na taj način digli nivo dizajna KODO: Duša pokreta na sledeći nivo zrelosti. Klasičan, ali atletski i čvrst, sofisticiraniji izgled naglašen je prepoznatljivim ravnim krilom i posebno iznova osmišljenim prednjim svetlima.

Našom tehnikom lakiranja TAKUMI-NURI pojačava se impresivna lepota i prefinjen karakter Sedana i udahnjuje se život dizajnu KODO: Duša pokreta. Uz naše najfinije materijale kabina je postala utelovljenje prefinjene izrade i savremene elegancije vidljive u luksuznim materijalima za vrhunac prefinjenosti, udobnost i užitak u vožnji.

  • Dizajn KODO – Duša pokreta

   Dizajn KODO: Duša pokreta

    

   Silueta nove Mazde6 Sedan zadivljuje svojim izraženim oblinama, preoblikovanim zadnjim delom i niskim profilom, što je čini neuporedivo osobenom. Naš jedinstveni dizajn KODO: Duša pokreta izražava moćno, dinamičko kretanje koje se preliva od napred prema pozadi, čak i kada automobil stoji u mestu.

   Dizajn KODO: Duša pokreta

  • Soul crvena Crystal

   Soul crvena Crystal

    

   Kako bismo napravili novu prepoznatljivu nijansu crvene boje karoserije naših automobila, trebalo je da ponovo osmislimo način lakiranja automobila. Ekskluzivnom tehnikom koju zovemo TAKUMI‑NURI utelovljena je veština ručnog lakiranja i kvalitet završne obrade majstora lakirera. Čestice aluminijuma koriste se za postizanje fine teksture nalik metalu visokog sjaja . Soul crvena Crystal naglašava protočnost linija, odvažnost oblina i izraz moćnog kretanja Sedana od napred prema pozadi.

   Soul crvena Crystal

  • Evoluirane performanse sjedala

   Evoluirane performanse sedišta

    

   Prednja sedišta nove Mazde6 iznova su osmišljena kako bi bila šira i prilagođenija ljudskom telu radi pružanja dodatne potpore za leđa i izuzetne udobnosti tokom svake vožnje. U kožna sedišta ugrađen je ventilacioni sistem koji uvlači vrući vazduh između tela i sedišta da bi vožnja bila što udobnija u svim vremenskim uslovima.

   Evoluirane performanse sedišta

  • Dizajn unutrašnjosti u čijem je središtu čovjek

   Dizajn unutrašnjosti u čijem je središtu čovek

    

   Svaki element nove Mazde6 dizajniran je i pažljivo izrađen radi pružanja najveće moguće udobnosti i vozaču i putnicima. Odabrani materijali, npr. hromirana obloga sa efektom satena i japansko drvo sen* korišćeni na vratima, naglašavaju osećaj luksuznosti i dobrodošlice.

   *samo uz paket TAKUMI Plus

   Dizajn unutrašnjosti u čijem je središtu čovek

  • Stražnja sjedala

   Poboljšana zadnja sedišta

    

   Mazdin prioritet je udobnost za svakog putnika, a ne samo vozača. Zadnja sedišta su iznova osmišljena radi pružanja bolje potpore za leđa i nove dimenzije udobnosti za opuštajuću vožnju. Putnici na zadnjim sedištima mogu da pune omiljene uređaje pomoću dva USB ulaza na zadnjem središnjem naslonu za ruke.

   Poboljšana zadnja sedišta

  • Naplatci od aluminijske legure

   Moćne felne od aluminijumske legure

    

   Nizak profil i sportski izgled nove Mazde6 Sedan pojačani su najnovijim dizajnom 17 i 19-inčnih felni od aluminijumske legure. Odvažan dizajn ravnih i isklesanih krakova naglašava dinamično, tečno kretanje. 17-inčne felne od aluminijumske legure u metalik sivoj, a 19-inčne felne od aluminijumske legure u jarko srebrnoj boji.

   Moćne felne od aluminijumske legure

  Prikazani model možda nije isti kao modeli namenjeni tržištu Srbije. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela. Prikazane cene su informativnog karaktera i ne predstavljaju obavezujuću ponudu. Molimo Vas da tačnu cenu konkretnog modela proverite kod ovlašćenog Mazda partnera. U cenu vozila uključen je i Paket dobrodošlice.

  *Vozila su homologovana u skladu sa novim postupkom homologacije WLTP Uredba (EU) 2017/1151; Uredba (EZ) 715/2007).

  Radi lakšeg poređenja navedene vrednosti odnose se na vrednosti NEDC-a određene u skladu sa Izvršnom uredbom (EU) 2017/1153.

  Kombinovane vrednosti emisije CO2*:
  142 g/km za 2,0-litarski benzinski motor SKYACTIV-G, 145 KS, 6-stepeni manuelni menjač, 2WD

  141 g/km za 2,0-litarski benzinski motor SKYACTIV-G, 165 KS, 6-stepeni automatski menjač, 2WD

  146 g/km za 2,0-litarski benzinski motor SKYACTIV-G, 165 KS, 6-stepeni manuelni menjač, 2WD

  117 g/km za 2,2-litarski dizel motor SKYACTIV-D, 150 KS, 6-stepeni manuelni menjač, 2WD

  133 g/km za 2,2-litarski dizel motor SKYACTIV-D, 150 KS, 6-stepeni automatski menjač, 2WD

  124 g/km za 2,2-litarski dizel motor SKYACTIV-D, 184 KS, 6-stepeni manuelni menjač, 2WD

  133 g/km za 2,2-litarski dizel motor SKYACTIV-D, 184 KS, 6-stepeni automatski menjač, 2WD

  153 g/km za 2,5-litarski benzinski motor SKYACTIV-G, 194 KS, 6-stepeni automatski menjač, 2WD

  Radi lakšeg poređenja navedene vrednosti odnose se na vrednosti NEDC-a određene u skladu sa Izvršnom uredbom (EU) 2017/1153.

  Login