Mazda Motor Serbia

Beograd

Street
11000 Beograd

Radno vreme

Prodaja Servis
Mazda6

Viši nivo prefinjenosti

Porodične pustolovine, produženi vikend pa i samo kratka vožnja do grada prava su vozačka uživancija kad se radi o novoj Mazdi6 Wagon. Jedan od razloga je predivan izgled pažljivo izrađenog prefinjenog dizajna KODO: Duša pokreta . Naši najbolji majstori i dizajneri radili su svojim rukama, oblikovali svaku liniju i oblinu da bi postigli sofisticirani nivo zrelosti i elegancije.

Koristili smo svoju ekskluzivnu tehniku lakiranja zvanu TAKUMI-NURI kako bismo udahnuli život upečatljivom izgledu Wagona našim najnovijim nijansama boja, soul crvenom Crystal i machine sivom metalik. Naša filozofija u čijem je središtu čovek omogućuje dizajn Wagona koji prijateljima i porodici donosi opuštanje i vrhunsku udobnost, a vama užitak u vožnji.

  • Dizajn KODO

   Dizajn KODO: Duša pokreta

   Moćna pojava na ulici i snažan i svrsishodan stav nove Mazde6 Wagon suptilno su poboljšani privlačnim detaljima, uključujući niži profil. Dizajn KODO: Duša pokreta naglašava vitke konture i atletski, dinamičan izgled. Postignut je utisak dinamičnog kretanja prema napred, od napred prema pozadi, čak i kada automobil stoji u mestu.

   Dizajn KODO: Duša pokreta

  • Soul crvena Crystal

   Soul crvena Crystal

    

   Naša najnovija nijansa boje Soul crvena Crystal ističe sportsku energiju i eleganciju nove Mazde6 Wagon. Za njenu izradu osmislili smo ekskluzivnu tehniku koju zovemo TAKUMI‑NURI . Na taj način je utelovljena veština ručnog lakiranja i kvalitet završne obrade majstora lakirera. Čestice aluminijuma koriste se za postizanje fine teksture nalik teksturi metala koju su vešte zanatlije doveli do visokog sjaja.

   Soul crvena Crystal

  • Ventilirana prednja sjedala

   Ventilirana prednja sedišta

    

   Prednja sedišta nove Mazde6 Wagon su iznova osmišljena kako bi bila šira i prilagođenija ljudskom telu radi pružanja bolje potpore za leđa i izuzetne udobnosti na dužim putovanjima ili čak i na kratkom izletu. U kožna sedišta ugrađen je ventilacioni sistem koji uvlači vrući vazduh između tela i sedišta da bi vožnja bila što udobnija u svim vremenskim uslovima. Sistem omogućuje trostepenu kontrolu jačine ventilacije.

   Ventilirana prednja sedišta

  • Dizajn unutrašnjosti u čijem je središtu čovjek

   Dizajn unutrašnjosti u čijem je središtu čovek

    

   Svaki deo nove Mazde6 Wagon dizajniran je i pažljivo izrađen radi pružanja najveće moguće udobnosti i vozaču i putnicima. Odabrani materijali, npr. hromirana obloga sa efektom satena i japansko drvo sen* na vratima naglašavaju luksuzan osećaj dobrodošlice.

   *samo u opremi nivoa TAKUMI plus

   Dizajn unutrašnjosti u čijem je središtu čovek

  • Stražnja sjedala

   Poboljšana zadnja sedišta

    

   Mazdin prioritet je udobnost za svakog putnika, a ne samo za vozača. Zadnja sedišta su iznova osmišljena radi pružanja bolje potpore za leđa i nove dimenzije udobnosti za opuštajuću vožnju. Putnici na zadnjim sedištima mogu da pune omiljene uređaje pomoću dva USB ulaza na zadnjem središnjem naslonu za ruke.

   Poboljšana zadnja sedišta

  • Naplatci od aluminijske legure

   Moćne felne od aluminijumske legure

   Nizak profil i sportski izgled nove Mazde6 Wagon pojačani su najnovijim dizajnom 17 i 19-inčnih felni od aluminijumske legure. Odvažan dizajn ravnih i isklesanih krakova naglašava dinamično, tečno kretanje. 17-inčne felne od aluminijumske legure u metalik sivoj, a 19-inčne felne od aluminijumske legure u srebrnoj boji.

   Moćne felne od aluminijumske legure

  Prikazani model možda nije isti kao modeli namenjeni tržištu Srbije. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela. Prikazane cene su informativnog karaktera i ne predstavljaju obavezujuću ponudu. Molimo Vas da tačnu cenu konkretnog modela proverite kod ovlašćenog Mazda partnera. U cenu vozila uključen je i Paket dobrodošlice

  *Vozila su homologovana u skladu sa novim postupkom homologacije WLTP Uredba (EU) 2017/1151; Uredba (EZ) 715/2007).

  Radi lakšeg poređenja navedene vrednosti odnose se na vrednosti NEDC-a određene u skladu sa Izvršnom uredbom (EU) 2017/1153.

  Kombinovane vrednosti emisije CO2*:

  142 g/km za 2,0-litarski benzinski motor SKYACTIV-G, 145 KS, 6-stepeni manuelni menjač, 2WD

  141 g/km za 2,0-litarski benzinski motor SKYACTIV-G, 165 KS, 6-stepeni automatski menjač, 2WD

  146 g/km za 2,0-litarski benzinski motor SKYACTIV-G, 165 KS, 6-stepeni manuelni menjač, 2WD

  117 g/km za 2,2-litarski dizel motor SKYACTIV-D, 150 KS, 6-stepeni manuelni menjač, 2WD

  133 g/km za 2,2-litarski dizel motor SKYACTIV-D, 150 KS, 6-stepeni automatski menjač, 2WD

  124 g/km za 2,2-litarski dizel motor SKYACTIV-D, 184 KS, 6-stepeni manuelni menjač, 2WD

  133 g/km za 2,2-litarski dizel motor SKYACTIV-D, 184 KS, 6-stepeni automatski menjač, 2WD

  153 g/km za 2,5-litarski benzinski motor SKYACTIV-G, 194 KS, 6-stepeni automatski menjač, 2WD

  Radi lakšeg poređenja navedene vrednosti odnose se na vrednosti NEDC-a određene u skladu sa Izvršnom uredbom (EU) 2017/1153.

  Login