Mazda Motor Serbia

Beograd

Street
11000 Beograd

Radno vreme

Prodaja Servis
Mazda2 IPM

Zabava i stil bez granica

 

Istaknite se sportskom i stilski posebno doteranom Mazda2 TAKUMI koja je zabavna za vožnju i sigurno će vam staviti osmeh na lice. Sa ekskluzivnim 16-inčnim felnama od aluminijumske legure, antenom u obliku ajkulinog peraja i luksuzno uređenom unutrašnjošću sa grejanim sedištima, Mazda2 TAKUMI je uzbudljiva za gledanje kao i za vožnju.

 

Sa upadljivom mišićavom spoljašnjošću KODO – Duša pokreta pokreta i odzivnim upravljanjem tehnologije SKYACTIV, Mazda2 pruža osećaj jedinstva sa automobilom Jinba Ittai, , poput spone i razumevanja između konja i jahača. Luksuzna unutrašnjost Mazde2 poboljšana je grejanim prednjim sedištima, ergonomskim komandama prilagođenim vama i mogućnošću povezivanja, informacijama i zabavi unutar kabine. Profil koji privlači pažnju sigurno će zaustaviti saobraćaj zbog svog sportskog dizajna KODO - Duša pokreta i energične osobnosti. Sigurnosne funkcije uključuju sistem nadzora zadnjih mrtvih uglova (BSM) i upozorenje na bočni saobraćaj pozadi (RCTA)

 

Dizajn je jedinstven, a izgled upečatljiv. Vrhunski gradski automobil.

 

Raspoloživi motori:

SKYACTIV-G 1.5 75 KS i 90 KS

 

Izdvojeni detalji serijske opreme:

 

  • 16” aluminijumske felne
  • Grejana prednja sedišta
  • Zadnji parking senzori
  • Taster za startovanje motora
  • Senzor za svetlo i kišu
  • Upozorenje za napuštanje kolovozne trake
  • Sistemi BSM i RCTA
  •  

Inovacija Evo šta Mazdu2 TAKUMI čini tako posebnom

DIZAJN

Mazda2 TAKUMI izgleda upečatljivo sa svih strana. Dinamične obline KODO – Duša pokreta i pokretna, lagana karoserija SKYACTIV izražavaju stil sa izuzetnom sposobnošću upravljanja. Specifičan profil nadograđen je dinamičnim sportskim 16-inčnim srebrnim felnama od aluminijumske legure. Stil se preliva od karoserije do kabine. Sedite u svoja sportski oblikovana sedišta i uživajte u ergonomskim upravljačkim komandama i sistemu za informacije i zabavu MZD Connect. Uzbudljiva Mazda2 TAKUMI spremna je na sve.

DIZAJN

Pripremite se na zavidne poglede

PERFORMANSE

Oduševljenje koje izaziva ovisnost

NAPREDNA SIGURNOST

Sportski kompaktni automobil s impresivnom sigurnosnom tehnologijom

INFORMACIJE I ZABAVA

Sistem MZD Connect: informacije i zabava uz mogućnost povezivanja

Prikazani modeli možda nisu isti kao modeli namenjeni srpskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljašnje opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela. Prikazane cene su informativnog karaktera i ne predstavljaju obavezujuću ponudu.“

Login