MAZDA3 Sedan

ODABERITE OPREMU

OSNOVNA OPREMA

Od 19.900 €1
Uživajte u vožnji uz maksimalan užitak i bez ikakvog napora, 18-inčne felne od aluminijumske legure i prilagodljiva led prednja svetla kako bi vožnja noću bila sigurnija. 

STIL I SOFISTICIRANOST

18-INČNE FELNE OD ALUMINIJUMSKE LEGURE

Iskoristite prednosti primamljivih i neodoljivih 18-inčnih felni od aluminijumske legure koje ne samo da nadopunjuju sportski i vrhunski izgled Mazde3 sedan, već i pridonose prianjanju i stabilnosti automobila.

PRILAGODLJIVA LED PREDNJA SVETLA*

SIGURNIJA VOŽNJA NOĆU

Iznimno napredna prednja svetla automatski se prigušuju kada vam ususret dolazi drugo vozilo, dok se snop svetla širi tokom vožnje u zavojima kako biste s lakoćom videli ispred sebe.


*U kombinaciji s paketom „STYLE“

Plus

Od 22.090 €1
Uživajte u vrhunskoj udobnosti i opuštenoj atmosferi uz inteligentni sustav pomoći pri kočenju u gradskoj vožnji i kameru s prikazom od 360 stupnjeva za jednostavnije, sigurnije parkiranje, idealno za gradske ulice.

SMART CITY BRAKE SUPPORT*

SIGURNIJA PUTOVANJA

Senzori nadgledaju brzinu i udaljenost automobila do vozila i prepreka ispred te se kočnice automatski aktiviraju ako se približite preblizu.


*U kombinaciji sa paketom Safety

KAMERA S PRIKAZOM OD 360°*

PARKIRANJE JE OLAKŠANO

Neka vas ne brine vožnja unatrag na parkirno mjesto ili u garažu. Kamera s prikazom od 360° pomoći će vam da se parkirate posve sigurno. 


*U kombinaciji s paketom „SAFETY“

GT

Od 23.990 €1
Iskoristite prednosti naprednog sigurnosnog sustava i-Activsense uključujući i one najnovijeg sustava prepoznavanja prometnih znakova zahvaljujući kojem nećete propustiti nijedan prometni znak, a tu je i sustav upozorenja vozača na umor koji vas upozorava kada za upravljačem osećate umor.

AUDIOSUSTAV BOSE*

PREPOZNATLJIV ZVUK

Audiosustav Bose s 12 zvučnika oživljava svaku vožnju s koncertnim zvukom.


*U kombinaciji s paketom „SOUND“

DVOZONSKA AUTOMATSKA KONTROLA KLIME*

POSTAVITE IDEALNU TEMPERATURU

Vi i vaši putnici imate odvojenu kontrolu klime. Nema potrebe za deljenjem iste temperature ako netko od vas preferira malo toplije ili malo hladnije.

GT Plus

Od 25.190 €1
Iskoristite prednosti naprednog sigurnosnog sustava i-Activsense uključujući i one najnovijeg sustava prepoznavanja prometnih znakova zahvaljujući kojem nećete propustiti nijedan prometni znak, a tu je i sustav upozorenja vozača na umor koji vas upozorava kada za upravljačem osećate umor.

NOVI ELEKTRIČNO POKRETANI KROVNI OTVOR

Novi električno pokretani krovni otvor upotpunjuje dizajn KODO kojim se prekrasna unutrašnjost obasjava svetlom i toplinom pa svaka vožnja postaje još zabavnija.

MAZDA ORIGINALNA DODATNA OPREMA

OPREMITE MAZDU3 PREMA SVOJIM POTREBAMA

Mazda3 je uvek bila ikona dizajna u svojoj klasi. A s Mazdinom originalnom dodatnom opremom možete da idete korak dalje i da konfigurirate svoje vozilo za svoje lično iskustvo vožnje. 

OTKRIJTE

OSTANITE U TOKU UZ MAZDU3

Otkrijte više o Mazdi3. Isprobajte automobil ili pročitajte naše brošure.