NAPRAVLJENA ZA DINAMIČNE VOZAČE

MAZDA3 HATCHBACK 2024

KONFIGURIŠITE SVOJU MAZDU

IZVANREDNI DIZAJN KOJI POKREĆE VAŠ DUH

Mazda3 Hatchback pobuđuje sva vaša čula – od protočnih oblina i senzualnih linija aerodinamične karoserije do pedantno izrađene unutrašnjosti. Kada je na putu, osećaj sportske vožnje će uveriti i najzahtevnije vozače.
 

KONFIGURIRAJTE
SVOJU MAZDU3
HATCHBACK 2024

KONFIGURIRAJTE SVOJU MAZDU
Umetničko delo na točkovima

Svakodnevnu vožnju Mazdom3 Hatchback pretvorite u uzbudljivu avanturu. Zahvaljujući našim najnovijim motorima Skyactiv sa tehnologijom Mazda M Hybrid možete da računate na izvanredne performanse, efikasnu potrošnju goriva i fantastičnu odzivnost.

Probna vožnja
Povezanost

Mazda3 2024 dolazi sa poboljšanim funkcijama povezivosti i sistemom informisanja i zabave. Svoje omiljene aplikacije možete upotrebljavati putem bežičnih aplikacija Apple CarPlay®² ili Android Auto™². Head-up displej sada može da prikazuje i uputstva za pravac iz aplikacije za navigaciju na vašem telefonu.

Čisti užitak na putu

Mazda3 Hatchback 2024 je pravo umetničko delo dizajnirano kako bi upalilo iskru užitka i uzbuđenja u svakoj situaciji. To je ogledni primerak elegantnog japanskog dizajna uz privlačne obline koje u igri reflektuju vašu okolinu.

PROBNA VOŽNJA

VAŠA MAZDA3 2024 VAS ČEKA

Da li ste spremni da naručite ili zatražite više detalja o finansiranju? Izračunajmo najbolju ponudu za vas i približimo vas korak bliže vlasništvu nad našom novom Mazdom.

Zatražite ponudu

PRIV­LAČNA SPOLJAŠNJOST

Mazda3 2024 je ogledni primer lepote prefinjenog i elegantnog japanskog dizajna. Prefinjene obline i sjajne površine igraju se sa svetlom i na intrigantan način odražavaju okolinu.

Jedinstven oblik

Protočni obrisi stvaraju odraz uz bočnu stranu karoserije tokom vožnje, što Mazdu3 Hatchback 2024 ističe gde god pošli.

PRELEP DIZAJN ZADNJIH SVETALA

Kodo pokazivač pravca podseća na otkucaje srca i Mazdino karakteristično zadnje svetlo, na početku punom snagom, a zatim uzastopnim impulsima.

ELEGANTNA KAROSERIJA

DINAMIČNE BOJE

Naša inovativna tehnologija lakiranja Takuminuri omogućuje stvaranje završne obrade koja izgleda i pruža osećaj kao da su je ručno oslikali umetnici, naglašavajući dinamični odraz dizajna Kodo. Na raspolaganju imate izbor neverovatnih, dinamičnih boja poput nove Ceramic White boje.

01

IZDANJE HOMURA

Homura, ili „vatra” na japanskom, zaista ostavlja utisak svetlosti. Taj impresivan paket opreme i raspon uzbudljivih dizajnerskih detalja omogućuju doživljaj vožnje koji je elegantan, prijatan i uvek uzbudljiv.

OTKRIJTE VIŠE

OTKRIJTE PAKETE OPREME

PRIME-LINE

PRIME-LINE

 

Paket Prime-Line je podigao lestvicu dosta visoko uz privlačne funkcije celog asortimana poput sistema Mazda M Hybrid, head-up displeja u boji i odličnog kapaciteta sistema informisanja i zabave sa bežičnim aplikacijama Apple CarPlay®² i Android Auto™².

EXCLUSIVE-LINE

EXCLUSIVE-LINE

 


Paket Exclusive-Line pruža dodatan dašak elegancije i praktičnosti uz 18-inčne sive aluminijumske felne, prednje parking senzore, grejana prednja sedišta, dvozonsku kontrolu klime, opciju „pametnog” ulaska bez ključa i Qi bežično punjenje.

HOMURA

HOMURA

 


Homura će rasplamsati vašu strast uzbudljivim detaljima koji naglašavaju prefinjeni dizajn poput zatamnjenih stakala, 18-inčnih crnih aluminijumskih felni, crne unutrašnjosti sa crvenim prošivom i crnih retrovizora u obliku krila.

OPUSTITE SE U
PREFINJENOJ
UNUTRAŠNJOSTI

Naši majstori umetnici ostali su verni filozofiji „manje je više” i stvorili su unutrašnjost koja savršeno otelotvoruje japansku estetiku i izradu. Mazda3 Hatchback 2024 pruža podjednak užitak vozačima i putnicima i omogućuje jedinstvenu kombinaciju udobnosti i elegancije.

TEHNOLOGIJA I
SIGURNOST

Mazda3 2024 nudi dva motora e-Skyactiv G, kao i revolucionarni motor e-Skyactiv X koji primenjuje jedinstvenu Mazdinu tehnologiju kako bi doživljaj vožnje podigao na novi nivo. Svi motori su opremljeni sistemom Mazda M Hybrid koji omogućuje efikasnu potrošnju goriva i performanse.

Probna vožnja
AUTOMATSKO KOČENJE U HITNIM SLUČAJEVIMA

Hardver za automatsko kočenje u hitnim slučajevima ažuriran je kako bi se omogućilo poboljšanje specifikacija za detekciju radi još bolje sigurnosti i performansi, čak i noću, dok se omogućuje i poboljšana detekcija pešaka i biciklista.

PREPOZNAVANJE ZNAKOVA

Inteligentni sistem održavanja brzine (ISA) prepoznaje znakove preciznije nego ikad kako bi omogućio pouzdane informacije, npr. o ograničenju brzine, u navigacionom sistemu i na head-up displeju.

SISTEM POMOĆI U VOŽNJI U GUSTOM SAOBRAĆAJU

Sistem pomoći u vožnji u gustom saobraćaju (CTS) pomaže u sprečavanju umora tako da se smanjuje monotonija u gustom saobraćaju automatskim upravljanjem koje se prilagođava svakoj situaciji, uz pomoć sa gasom i pri kočenju.

UPOZORENJE NA NEOPREZNU VOŽNJU

Sistem nadzora vozača pruža zvučna upozorenja ako skrenete sa puta i tako vam pomaže da ostanete fokusirani za sigurniju i udobniju vožnju.

MAZDA3 SEDAN 2024

Sa svojim širokim i niskim profilom, Mazda3 Sedan 2024 ima klasičniji izgled, ali dolazi sa istim uzbudljivim
performansama i posvećenošću japanskoj estetici i besprekornoj izradi.

POSETITE IZLOŽBENI SALON

NALEPNICA SA
INFORMACIJAMA O GUMAMA

Informacije sa nalepnice o gumama vam pomažu u donošenju informisanih, ekonomičnih i ekološki osvešćenih odluka. Saznajte više o svim raspoloživim gumama za svaki model Mazde i informacije o kriterijumima kvaliteta.
 

OTKRIJTE VIŠE

OSTANITE U KONTAKTU SA MAZDOM3 2024

Otkrijte više o Mazdi3 Hatchback 2024. Isprobajte automobil ili pregledajte naše brošure.

Konfigurator

Pronađite savršenu Mazdu3 2024 pomoću konfiguratora.

Konfigurator

1Prikazana vozila možda nisu ista kao modeli namenjeni tržištu Srbije. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu da se razlikuju od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcionom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cene su neobavezujuće cene informativnog karaktera sa uključenim PDV-om (20%). Tačnu cenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda distributera.

2Dostupnost funkcionalnosti Android Auto očekuje se tokom druge polovine 2023. Po dostupnosti, potrebno je ažurirati softver u vozilu i to se može uraditi posetom jednom od ovlašćenih Mazda distributera ili putem bežičnog ažuriranja. Za dodatne informacije obratite se ovlašćenom Mazda distributeru.