Mazda Motor Serbia

Beograd

Street
11000 Beograd

Radno vreme

Prodaja Servis
Mazda6

Viši kvalitet doživljaja vožnje

Uskladili smo kvalitet dizajna nove Mazde6 Wagon sa glavnim poboljšanjima da se dobije što veći užitak u vožnji i najudobnija i prefinjena vožnja. Naši inženjeri poradili su na svakoj komponenti da bi doživljaj svakog putnika bio pun zadovoljstva kao što je i za vozača. Naši najnoviji motori SKYACTIV sadrže tehnologiju koja kretanje već od samog početka čini uglađenim i brzim, bez ikakvog odlaganja ili oklevanja, dajući vam preciznu kontrolu. Optimizovali smo ubrzanje tako da će i najmanja promena u pritisku stopala na papučici gasa prilagoditi snagu koja odgovara vašim željama. Na taj način povećava seJinba Ittai , taj osećaj radosti i povezanosti vas i automobila.

Da bi upravljanje bilo zadovoljavajuće kao i ubrzanje, ponovo smo projektovali sistem vešanja radi kvalitetnije vožnje. Automobil precizno skreće kada se približavate krivinama i upravljate tokom uzbudljive vožnje, ali smanjili smo učinak sile teže kako bi i svaki putnik mogao da uživa u udobnoj vožnji. Uz poboljšanja za smanjenje buke, vibracija i krutosti vožnja nikad nije bila sigurnija ni zabavnija.

 

 

car
car

upquote Sistem će vas upozoriti na važne znakove na putu čak i ako ste ih propustili downquote

  • Motori SKYACTIV

   Motori SKYACTIV

    

   Najnoviji benzinski motor SKYACTIV-G 2.0 i dizel motor SKYACTIV-D 2.2 pružaju odzivnu snagu čim vam je potrebna i osećaj pouzdanja kada znate da u rezervi ima još snage ako vam zatreba. Nije reč samo o snazi, već i o kontroli. Pritisnite papučicu i nova Mazda6 Wagon se će elegantno otisnuti u skladu sa primenjenim pritiskom dajući vam baš onoliko snage koliko u tom trenutku želite.

   Motori SKYACTIV

  • Napredni ovjes

   Napredno vešanje

    

   Već od prve vožnje vi i vaši putnici primetićete kvalitetnu vožnju i udobnost na svakoj putnoj podlozi i gde god krenuli. Naš tim inženjera ostvario je značajan napredak na sistemu vešanja da bi bio što gipkiji pri nižoj sili teže radi udobnije vožnje u uskim gradskim ulicama i što stabilniji pri višoj sili teže na dugim, krivudavim ruralnim putevima.

   Napredno vešanje

  • Prilagodljiva LED prednja svetla

   Prilagodljiva LED prednja svetla

    

   Naša najnovija prilagodljiva LED prednja svetla sada su opremljena automatski kontrolisanim anti-reflektujućim dugim svetlima koja osvetljavaju šire područje i tako noćnu vožnju čine jednostavnijom i udobnijom. Tokom vožnje auto-putem svetla se automatski dižu da bi osvetljavala veći deo puta ispred automobila. Poboljšanja na celom nizu LED sijalica pomažu pri bržem otkrivanju pešaka i poboljšanju vidljivosti tokom vožnje u krivinama.

   Prilagodljiva LED prednja svetla

  • Head-up zaslon projiciran na vjetrobranskom staklu

   Aktivni vozački displej u boji

    

   Na dugim vožnjama ili izletima u centar grada ne treba vam nikakvo odvraćanje pažnje. Naš najnoviji Aktivni vozački displej projektuje podatke o vozilu i putu direktno na vetrobransko staklo. Ne samo da je taj sistem sigurniji, već je i izuzetno intuitivan, a užitak u vožnji još je veći. Na prvi pogled pročitajte informacije o voznom okruženju, navigaciji od skretanja od skretanja i ograničenju brzine, kao i važne podatke o automobilu.

   Aktivni vozački displej u boji

  • Monitor s prikazom od 360°

   Monitor sa prikazom od 360°

    

   Nova Mazda6 Wagon sadrži četiri kamere, osam parking senzora i novi monitor sa prikazom od 360° za bezbrižno parkiranje i manevrisanje. Tokom vožnje unazad ili izlaska iz garaže oglasiće se alarm kada se približite prepreci. Kamere će vam pomoći da vidite mrtve uglove i udaljenost od prepreka na “T” raskrsnicama i dok prolazite pored drugih vozila. Kad se parkirate, imaćete pogled iz ptičije perspektive oko vozila, a ne samo pogled ispred ili iza vozila.

   Monitor sa prikazom od 360°

  • Mazdin radarski tempomat s funkcijom Kreni i stani (MRCC)

   Mazdin radarski tempomat (MRCC)

    

   Naš najnoviji Mazdin radarski tempomat (MRCC) koristi sistem radara i kamera kako bi otkrio vozila napred i izmerio brzinu i udaljenost i automatski kontroliše motor i kočnice radi održavanja optimalne udaljenosti. Sistem radi od 0 km/h što znači da automobil automatski usporava i zaustavlja se ili počinje ponovo da se kreće ukoliko to učini i automobil ispred vas. Idealno u saobraćajnim gužvama.

   Mazdin radarski tempomat (MRCC)

  Prikazani model možda nije isti kao modeli namenjeni tržištu Srbije. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela. Prikazane cene su informativnog karaktera i ne predstavljaju obavezujuću ponudu. Molimo Vas da tačnu cenu konkretnog modela proverite kod ovlašćenog Mazda partnera. U cenu vozila uključen je i Paket dobrodošlice

  *Vozila su homologovana u skladu sa novim postupkom homologacije WLTP Uredba (EU) 2017/1151; Uredba (EZ) 715/2007).

  Radi lakšeg poređenja navedene vrednosti odnose se na vrednosti NEDC-a određene u skladu sa Izvršnom uredbom (EU) 2017/1153.

  Kombinovane vrednosti emisije CO2*:

  142 g/km za 2,0-litarski benzinski motor SKYACTIV-G, 145 KS, 6-stepeni manuelni menjač, 2WD

  141 g/km za 2,0-litarski benzinski motor SKYACTIV-G, 165 KS, 6-stepeni automatski menjač, 2WD

  146 g/km za 2,0-litarski benzinski motor SKYACTIV-G, 165 KS, 6-stepeni manuelni menjač, 2WD

  117 g/km za 2,2-litarski dizel motor SKYACTIV-D, 150 KS, 6-stepeni manuelni menjač, 2WD

  133 g/km za 2,2-litarski dizel motor SKYACTIV-D, 150 KS, 6-stepeni automatski menjač, 2WD

  124 g/km za 2,2-litarski dizel motor SKYACTIV-D, 184 KS, 6-stepeni manuelni menjač, 2WD

  133 g/km za 2,2-litarski dizel motor SKYACTIV-D, 184 KS, 6-stepeni automatski menjač, 2WD

  153 g/km za 2,5-litarski benzinski motor SKYACTIV-G, 194 KS, 6-stepeni automatski menjač, 2WD

  Radi lakšeg poređenja navedene vrednosti odnose se na vrednosti NEDC-a određene u skladu sa Izvršnom uredbom (EU) 2017/1153.

  Login