Mazda Motor Serbia

Beograd

Street
11000 Beograd

Radno vreme

Prodaja Servis
MX-5 RF

Lepota, udobnost, elegancija i stil

Iznova osmišljen izgled modela MX-5 RF ostvaruje potencijal dizajna KODO – Duša pokreta. Savršenih proporcija, prelepih linija svojstvenim modelima fastback, ovaj sportski kabriolet uveseljava svakoga ko ga vidi.

Zahvaljujući rafiniranom dizajnu krova, uživaćete u novom osećaju vožnje pod vedrim nebom uz najviši nivo sigurnosti i potpunu udobnost boravka u kabini. Unutrašnji dizajn ploča karoserija koje se uvijaju i šire iz spoljašnjosti pružaju onaj osećaj Jinba-Ittai, osećaj da su automobil i vozač jedno.

Dizajn KODO – Duša pokreta u svom najsportskijem izdanju

Tehnologija lakiranja TAKUMI-NURI

Nova premium metalik boja – Machine siva

Aerodinamični dizajn kabine u obliku suze


  • Elegantne linije koje se prelivaju

   Elegantne linije koje se prelivaju

    

   Elegantni krov Mazde MX-5 RF ima bočne stranice koji nežno padaju prema zadnjem delu i tako stvaraju kabinu u savršenom obliku suze. Krov sa linijama koje se prelivaju stapa se sa ravnom linijom karoserije koja teče od niskog prednjeg kraja preko poklopca motora do zadnjeg dela i tako stvara gracioznu siluetu koja će nesumnjivo mamiti poglede.

   Elegantne linije koje se prelivaju

  • Raskošni detalji u unutrašnjosti

   Raskošni detalji u unutrašnjosti

    

   Unutrašnjost Mazde MX-5 RF dizajnirana je da bi vozaču omogućila najviši stepen udobnosti, a potpuna simetrija svih glavnih komandi izmamiće osmeh na vaše lice. Mekana visokokvalitetna koža na sedištima čini okruženje unutrašnjosti još opuštenijim i rafiniranijim.

   Raskošni detalji u unutrašnjosti

  • Tvrdi krov koji se sklapa najbrže na svetu

   Tvrdi krov koji se sklapa najbrže na svetu

    

   Zahvaljujući temeljno osmišljenom mehanizmu, dobili smo prelep krov koji se sklapa za samo 13 sekundi. Gornji segmenti krova i zadnje staklo glatko i elegantno nestaju iz vida, dok se bočne stranice krova vraćaju u početni položaj. Ovaj zaista jedinstven novi dizajn razlikuje se od bilo kojeg modela rasklopivog tvrdog krova na tržištu.

   Tvrdi krov koji se sklapa najbrže na svetu

  • Novorazvijena boja karoserije

   Novorazvijena boja karoserije

    

   Mazdinom tehnologijom lakiranja TAKUMI-NURI postiže se precizna visokokvalitetna završna obrada: čini se kao da je majstor ručno lakirao automobil. Privlačno primamljiva Machine siva metalik boja izražava lepotu snage i mehaničke preciznosti. Zahvaljujući snažnom kontrastu između svetlog i tamnog, kao i glatkom i gustom završnom sloju, čini se kao da je Mazda MX-5 RF isklesana iz jednog čvrstog čeličnog bloka.

   Novorazvijena boja karoserije

  • Prtljažni prostor ne trpi

   Prtljažni prostor ne trpi

    

   Pri osmišljavanju rasklopivog krova koji se sklapa na kompaktan i efikasan način, nije žrtvovana praktičnost Mazde MX-5 RF. Prtljažnik ima isto prostora kao i kod modela sa mekim krovom; dovoljno za dva standardna kofera sa ručnim prtljagom u avionu, a pritom automobil i dalje zadržava svoj prelep profil i elegantan dizajn. Savršen spoj stila i funkcionalnosti.

   Prtljažni prostor ne trpi

  • Osećaj jedinstva Jinba-Ittai

   Osećaj jedinstva Jinba-Ittai

    

   Mazda MX-5 RF prenosi unutrašnjost napolje, a spoljašnjost unutra na savršeno skladan način. Brisanjem granica između unutrašnjosti i spoljašnjosti, postiže se veličanstven osećaj Jinba-Ittai – osećaj da su automobil i vozač jedno. Zakrivljene linije karoserije stalno se neprimetno prelivaju u putničku kabinu na isti način kao i sveži vazduh.

   Osećaj jedinstva Jinba-Ittai

  • Dizajn upravljača

   Dizajn upravljača

    

   Stavite ruke na obruč upravljača presvučenim vrhunskom kožom prošivenom crvenim šavovima i sa elegantnim hromiranim detaljima, dok upravljate muzikom pomoću praktično uklopljenih komandi audio sistema. Ergonomski oblik je napravljen za vaše ruke i omogućava vam brzo i jednostavno upravljanje na vijugavim putevima.

   Dizajn upravljača

  Prikazani modeli možda nisu jednaki modelima namijenjenim hrvatskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela.

  Prikazane cijene su informativnog karaktera i ne predstavljaju obvezujuću ponudu. Zbog kompleksnosti izračuna maloprodajne cijene, koja uključuje i posebni porez na motorna vozila, molimo Vas da točnu cijenu konkretnog modela zatražite od ovlaštenog Mazda partnera.

  Login