Mazda Motor Serbia

Beograd

Street
11000 Beograd

Radno vreme

Prodaja Servis
„Mazda3 SVP”

Pravi doživljaj vožnje

 

Vozite Mazdu3 TAKUMI i doživite trenutak kada vi i automobil postajete jedno. Dizajniran u skladu sa Mazdinom filozofijom u čijem je središtu čovek, uz pomoć poboljšane tehnologije SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS, automobil se odaziva na najmanji pokret i pruža osećaj Jinba Ittai.

 

Budući da je opremljena sigurnosnim funkcijama i-ACTIVSENSE, uključujući inteligentni sistem pomoći pri kočenju u gradskoj vožnji, sistem prepoznavanja saobraćajnih znakova i kameru za vožnju unazad, vožnja i parkiranje dinamične Mazde3 TAKUMI na prometnim gradskim ulicama pravi su užitak.

 

Dok uživate u putu i zabavi uz sistem MZD Connect, Mazda3 TAKUMI privlači pažnju gde god da ide, zahvaljujući nagrađivanom dizajnu KODO i sportskim 18-inčnim tamno lakiranim aluminijumskim felnama koje naglašavaju njen dinamični karakter.

 


Sportske 18-inčne tamno lakirane aluminijumske felne

Kamera za vožnju unazad

Ulazak u vozilo bez ključa - "pametni ključ"

Aktivni vozački displej sa sistemom prepoznavanja saobraćajnih znakova*

 

*U kombinaciji sa satelitskom navigacijom

Inovacija Evo šta Mazdu3 TAKUMI čini tako posebnom

DIZAJN

Sportska Mazda3 TAKUMI izgleda moćno i isklesano, a uz 18-inčne tamno lakirane aluminijumske felne izgleda spremna na energični skok napred, čak i kada miruje. KODO – Duša pokreta – Duša pokreta odražava se u smelim oblinama koje se prelivaju u raskošnu, udobnu unutrašnjost. Izgrađena oko vas uz pomoć Mazdine filozofije u čijem je središtu čovek, ergonomska kabina daje vam kontrolu zahvaljujući aktivnom vozačkom displeju u boji, sistemu MZD Connect i kameri za vožnju unazad.

DIZAJN

Sportska, ali i elegantna

PERFORMANSE

Budite glavni

INFORMACIJE I ZABAVA

Uz sistem MZD Connect uvek vam je zabavno i povezani ste

NAPREDNA SIGURNOST

Osećajte se sigurno i udobno

Prikazani modeli možda nisu jednaki modelima namenjenim lokalnom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljašnje opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela. Prikazane cene su informativnog karaktera i ne predstavljaju obavezujuću ponudu.

Login